Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Áramellátás - rendezvénytehnika képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Áramellátás - rendezvénytehnika - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Áramellátás - rendezvénytehnika
Keresés
Találatok száma - 5 db
Energo Film Kft.

Energo Film Kft.

Áramfejlesztőink az EU-normáknak megfelelő zajszinten és állandó stabil hálózati frekvencián működnek, melyeket tapasztalt szakértő személyzettel bocsájtunk rendelkezésünkre. Cégünk tevékenységi köre: film- és látványtechnikai kivitelezés, eszközök-, mobiláramfejlesztők bérbeadása, ideiglenes elektromos hálózatok létrehozása, üzemeltetése. Áramkimaradás esetén áramfejlesztők elektromos hálózatra történő rácsatlakozása. Cégünk 34 éves tapasztalattal rendelkezik filmek, reklámfilmek, rendezvények, látvány- és filmtechnikai kivitelezésében. Szél-, eső-, hó- és köd effektek, valamint speciális kameraállások szerelésével. Foglalkozunk továbbá rendezvények áramellátásával illetve elektromos hálózatának kiépítésével.

ERATISZ-VILLSZER KFT.

ERATISZ-VILLSZER KFT.

Bérelhető áramfejlesztő szolgáltatásunkkal cégünk a tervezett hálózati karbantartások miatt fellépő áramszünetek idejére mobil áramfejlesztő aggregátort biztosít.Számos ok miatt lehet szükség ideiglenes biztonsági áramellátó rendszerre. Általában a bérlés gazdaságilag előnyösebb a beszerzésnél. Ajánljuk áramfejlesztőinket minden olyan helyszínre, ahol az áramellátás helyileg nem kiépített, illetve a kívánt energia igény több mint a rendelkezésre álló lehetőség. Több napos igény, tartós bérlet vagy nagyobb áramfejlesztő esetén egyedi árképzés is kérhető. Az aggregátorok korszerű,hangszigetelt és esztétikus megjelenésűek. Áramfejlesztő aggregátor bérbeadás kezelő személyzettel együtt!

Expander 2000 Kft.

Expander 2000 Kft.

Az Expander partnerei közt található - mások mellett - Európa egyik legnagyobb multikulturális rendezvénye, a Sziget fesztivál. Az alkalmanként közel 400.000 látogatót számláló egyhetes fesztivál 76 hektáros területén mintegy 60 programhelyszín, illetve a teljes infrastruktúra elektromos hálózatát, hang-, és fénytechnikáját építi ki a cég. A fesztivál számos programhelyszíne közül a legnagyobb a 840 m2 -es 14 m magas, 20 t teherbírású, több mint 80 tonna súlyú Nagyszínpad, melynek felépítése szintén az Expander nevéhez fűződik. Ezen a színpadon 4 tonnányi világítás biztosítja a koncertek látványosságát, 400.000 wattnyi teljesítménnyel, 80 intelligens lámpával. A Sziget Nagyszínpadán a legmodernebb technikáknak megfelelő digitális hangkeverő pultokat állítanak be a rendszerbe: 250 kw, Meyer Sound hangtechnika, Line Array hangrendszer. Ezen a helyszínen, az elmúlt évek során, nem kisebb nevek léptek fel, mint David Bowie, Iggy Pop, Nick Cave, a Radiohead, a Faithless, az Oasis, The Cure, a Prodigy, a Placebo, a Franz Ferdinand, a Korn vagy a Slayer ...és még sokan mások.

Genport-Tech Kft.

Genport-Tech Kft.

Áramszünet esetén az ország bármely pontján közületeknek, magánszemélyeknek egyaránt. Az áramfejlesztők szállítását szekszárdi és budapesti telephelyekről oldjuk meg. Korrekt árak, olcsó szállítás, letéti díj /kaució nélkül/ is! Teljesítmény: 5 KW - 500 KW-ig 10 A - 1000 A-ig Hosszú távú bérbeadás jelentős kedvezményekkel - Korszerű, diesel üzemű áramfejlesztőkkel. Igény szerint előzetes helyszíni felméréssel. Felhasználási területek: Kultúrális, és egyéb rendezvények Ipari létesítmények - Bányák, Beton és aszfalt gyártás, kotróhajók Kereskedelmi szolgáltatások - Áruházak, közintézmények ellátása

Kratos Kft

Kratos Kft

Áramfejlesztő kölcsönzés Forma 1 és egyéb versenyek (gyorsulás, terepjárók, motorok) Kamion parádék, Különböző hazai és nemzetközi cégek nagy rendezvényei Különböző hangosító és színpadtechnikai cégek Nagy éttermek kihelyezett rendezvényei Nagy szabadtéri rendezvények Épületek, külső munkahelyek energiaellátása bejelentett hálózat kimaradá-sok alatt, vagy ha a vételezhető energia nem elegendő, pl.: távközlési objek-tumok, éttermek, bankok, bróker cégek, számítástechnikai cégek, folyama-tos számítógépes megrendeléseket teljesítő vállalatok, irodák, építőipari cé-gek, magánemberek

Tuti menü