Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyedi rendezvénytechnikai - szolgáltatás képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Egyedi rendezvénytechnikai - szolgáltatás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Egyedi rendezvénytechnikai - szolgáltatás
Keresés
Találatok száma - 11 db
APBT.hu Kft.

APBT.hu Kft.

Második generációs családi vállalkozásunk audio és vizuális elképzelések rendezvénytechnikai kivitelezésével foglalkozik. Speciális kérések megoldása számunkra nem probléma, hanem kihívás! Cégünk fő profilja rendezvénytechnikai szolgáltatások nyújtása és eszközök bérbeadása. Filozófiánk, hogy a legkülönfélébb elképzeléseket jó minőségű termékekkel szolgáljuk ki és megrendelőt csak kihalásos alapon veszítsünk! A minőség mellett a megbízhatóság garantálja üzleti vállalkozásunk sikerét.

AVadvice Kft

AVadvice Kft

Ha egyedi vagy hagyományos rendezvénytechnika érdekli, jó helyen jár! A legjobb esemény kategóriában díjazott AVadvice Kft. a lenti videóreferenciákkal szeretné bemutatni tevékenységei sokszínűségét! Prémiumkategóriás eszközeinkkel vállaljuk rendezvénye teljes technikai kivitelezését. Átadók, megnyitók látvány és show technikai szervezése, programozása a legnagyobb magyarországi referenciákkal. Céges rendezvények, bulik beltéri és kültéri megrendezése, konferenciák kiállítások lebonyolítása. Sok éves tapasztalattal rendelkező idegen nyelveken beszélő kollégáink a következő egyedi és hagyományos rendezvénytechnikában segítenek Önöknek:

Best Of Karaoke

Best Of Karaoke

Legyen szó esküvőről, szilveszterről, vagy bármilyen rendezvényről, buliról, ha a helyszínen van lehetőség kivetítésre projektoron, vagy plazma tv-n, akkor szinte kötelező az éneklés, vagyis a karaoke. A karaoke, ugyanis mindig összehozza a vendégeket. Én, Tolnai László 2003-óta foglalkozom azzal, hogy a kevésbé táncos lábú, de a zenét és az éneklést annál jobban szerető embereknek szórakoztató élményt adjak. Az évek során a folyamatos technikai fejlesztések, és az Ázsiában szerzett szakmai tapasztalataim révén felépítettem a tökéleteshez közelítő profi karaoke rendszert. Kérjen ajánlatot online!

Event-Audio Kft.

Event-Audio Kft.

Szolgáltatásainkat professzionális eszközökkel végezzük, melyek beszerzésénél elsődleges szempont volt a teljes körű megbízhatóság, kompatibilitás valamit a magas minőség. Bízza ránk kül-, és beltéri rendezvénye technikai hátterének a megtervezését és kivitelezését, hang- fény-, video-, és színpadtechnikai megvalósítását, illetve a rendezvények elektromos szükségletét ellátó mobil erősáramú rendszerek kiépítését. Rendezvényének szervezésével és lebonyolításával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, válassza az Event-Audio Kft-t! Rádióműsorokhoz kapcsolódó szolgáltatások A rendelkezésünkre álló technikai berendezések segítségével bérelt vonalon, 3G/HSDPA vagy bármilyen más IP kapcsolaton keresztül kétirányú, kis késleltetésű hang- és adattovábbításra alkalmas összeköttetést hozunk létre a külső helyszín és a rádió stúdiója vagy bármely más tetszőleges helyszín között. Professzionális felszerelésünknek köszönhetően extrém helyszínek illetve időjárási körülmények között is tökéletes minőségben valósítjuk meg a távoli helyszínek közötti kép- és hangösszeköttetést (pl. repülőgépből, versenyautóból) A külső helyszínen vezeték nélküli mikrofonokat és fejhallgatókat, valamint a műsorvezetők és vendégek számára nélkülözhetetlen informatikai és telekommunikációs szolgáltatásokat biztosítunk.

Kiállítási display tervezés nyomtatással

Kiállítási display tervezés nyomtatással

A veszprémi Rollupcentrum főként roll-upok és kiállítási displayek előállítására szakosodott vállalkozás. Küldetésünk, hogy mindig az újszerűséget és a minőséget szem előtt tartva hozzunk létre egyedi arculatú termékeket. Ügyfeleink kívánságait nemcsak maximális rugalmassággal kezeljük, de a hirtelen felmerül kihívásokra is képesek vagyunk gyorsan reagálni. Ha valami olyasmit keresel, amit a konkurenciánál nem láttál vagy kiállításra készülsz és már csak 2 napod van, hogy olyasvalamivel rukkolj elő, ami biztosan a te standodhoz vonzza az embereket, akkor jó helyen jársz! Kérj ajánlatot vagy vásárolj most azonnal!

Mobil klíma bérlés

Mobil klíma bérlés

Nyári rendezvények vagy összejövetelek, szinte elképzelhetetlenek klimatizálatlan helyiségben, illetve teremben. Sok esetben azonban előfordulhat, hogy az ideálisnak tűnő helyszín, pont a klimatizálás hiánya miatt nem lehet megfelelő. Cégünktől profi mobil klímákat bérelhetnek, melyeknek mindössze flexibilis csövét kell egy ablakrések kilógatni. Teljesítményük erős, és pár órával a rendezvény megkezdése előtt beüzemelni 1-2 mobil klímát. Működésük csendes, programozásuk egyszerű, és könnyen elrejthetőek a vendégek szeme elől.

Mobil mászófal rendezvényre

Mobil mászófal rendezvényre

Szolgáltatásunkat ajánljuk rendezvényszervezőknek, sporteseményeknek, iskoláknak, cégeknek, illetve fesztiváloknak. Mi nem csak egy mászófalat biztosítunk, ahol felmegyünk, mint egy létrán, majd leeresztenek, aztán jöhet a következő. Minden alkalommal többféle nehézségű mászóutat építünk, így a különböző képességekkel rendelkezők mind meghódíthatják a falat. Minden próbázót egyénileg biztosítunk, segítjük a megfelelő oldal kiválasztásában, végig aktívan támogatjuk a falmászás folyamán. A lefelé menet már a pihenésé, hiszen a kötélbiztosításon keresztül, mindenkit visszaeresztünk az indulási pontra. Célunk, hogy a nálunk mászó megtapasztalja a fejlődés élményét, önmaga legyőzését, és hogy amit korábban nem tudott megvalósítani, most sikerüljön. Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, és szeretne tőlünk mászófalat bérelni, látogasson el honlapunkra, és kérjen ajánlatot, mi pedig hamarosan kapcsolatba lépünk Önnel.

Panorámavetítés

Panorámavetítés

A panorámavetítés a vetítéstechnika területén az egyik legtetszetősebb megoldás. A helyszín függvényében monumentális felületeket vetíthetünk meg, melyen akár speciálisan a képméret arányaira gyártott anyag, és ablakokban benyitott forrás is megjeleníthető (Pictur - in - Picture). Ez utóbbi lehet számítógép, kamera, vagy egy tetszőleges bejátszó eszköz. Speciális panoráma vezérlőink révén lehetőség nyílik a felületet még jobban kihasználva logók, feliratok, vagy akár egy visszaszámláló óra elhelyezésére is. Ezek az ablakok a panorámavetítés felületén szabadon animálhatóak, így a képváltások még érdekesebbé és kifinomultabbá tehetők. A panoráma vetítés nem csak kitűnő, egyedi megjelenése miatt lehet jó megoldás. Kifejezetten alkalmas olyan rendezvénytermek vetítéstechnikai megoldásaként, ahol a terem adottságai korlátozottan alkalmasak arra, hogy valamilyen vetítéstechnikai egyedi megoldást alkalmazzunk. A különböző méretű panorámavásznak lehetővé teszik, hogy akár a teljes előadói tér hátterét egy nagy felület képezze, és a prezentációk, és egyéb jel források is ezen jelenjen meg. Így nem csak egy 'hasznos' felületet, de egy nagyon látványos dekorációt is kapunk. A Panorámavetítés alkalmas továbbá színpad hátterébe, kiállítói standokra, de szinte bármilyen rendezvényre, ahol fontos a különleges megjelenés, a praktikum, és az egyedi megoldás.

Rendezvényhez szükséges táblák

Rendezvényhez szükséges táblák

A Bécsi Irodaker Kft a prezentációhoz szükséges eszközök széles palettáját kínálja a cégek, rendezvényszervezők számára. Sokszor apró dolgokon, mint egy flipchart vagy vizuál tábla hiánya múlik a jó szervezés, és az utolsó pillanatban nagyon nehéz beszerezni. Mi vállaljuk, hogy a kiválasztott táblát, legyen az flipchart, mágneses, zománcozott, vagy egyéb kiegészítő eszközöket gyorsan akár másnapra kiszállítjuk Budapesten belül. Amennyiben olyan kívánság lenne, amit nem tudunk azonnal teljesíteni, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megoldjuk a problémát, és a Vevő elégedett legyen, és ezáltal sikert érjen el.

Hirdetés
Szavazógépek

Szavazógépek

Szavazógép bérlés? Konferenciára? Közgyűlésre? Kvízjátékra? Jó helyen jár! A Reply vezeték nélküli szavazógép segítségével, ezek mind magas színvonalon megvalósíthatóak. Az elmúlt évtized alatt egyedülállóan széles körűen alkalmaztuk szavazógépünket, tettünk így szert rengeteg tapasztalatra, amit szívesen ajánlunk az Ön figyelmébe is. Oldalunkon részletes információkkal kívánjuk segíteni munkáját, remélve, hogy rendezvényén a szavazógépünket a legnagyobb megelégedéssel fogja használni. A szavazógép egy igen széles körűen alkalmazható eszköz a rendezvénytechnika palettáján. Alkalmazható kvízjátékok lebonyolításához, amikor valamilyen kritériumok alapján pontozzuk a szavazógéppel leadott szavazatokat. Konferenciákon, a figyelem fenntartására, információgyűjtésre, az előadások színesebbé tételére. Tréningek segédeszközeként a szavazógép kitűnő lehetőséget teremt az azonnali visszajelzésekre, értékelésekre, vagy gyorsaságát és megbízhatóságát a legjobban kihasználva, közgyűlések szavazatszámláló rendszereként, ahol a szavazógéppel szemben állított követelmények a legmagasabbak.

Telasc Elektronikai Kft. - Hangrögzítés

Telasc Elektronikai Kft. - Hangrögzítés

Társaságunk nagy gyakorlattal rendelkezik elektronikai műszerek, számítógép-vezérelt mérőautomaták tervezése, gyártása, javítása, továbbá programvezérelt eszközök installálása, üzemeltetése és programozása terén. Speciális területünk a telefontechnika és a professzionális hangrögzítés. Jól felszerelt elektronikai laboratóriumunkkal precíz távbeszélőtechnikai és elektroakusztikai méréseket végzünk. A világviszonylatban piacvezető NICE Systems hangrögzítőit forgalmazzuk Magyarországon.

Tuti menü