Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fénytechnikai cégek képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Fénytechnikai cégek - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Fénytechnikai cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dry-Light Kft.

Dry-Light Kft.

A Dry-Light Kft-t 2012-re már nem kell bemutatni a szakmai hozzáértőknek, és a rendezvényszervező cégeknek. A cég több év tizedes szakmai háttere, tapasztalatai a határon túl is ismertek, köszönhetően a kíváló technikai eszközparkjának, a kollégák szaktudásának, hozzáállásának és a cégvezető komoly kapcsolati rendszerének. Fesztivál Nem kell messzire menni, elég a magyarországi fesztiválok történetét megfigyelni. A kezdetektől (1993), napjainkig, a megvalósítási készségéről hírhedt cégről mindenki elismeréssel beszél. Egyszerre több különböző rendezvényhelyszín megvalósítása sem okozott fennakadást, amely rendkívüli rugalmasságunkról tanúskodik. Rangsorolás nélkül említenénk meg ezek közül néhányat: Multi Café, Jim.Beam, Samsung Aréna, DE Walt, Trend, Metal Hammer, Techno Aréna és nem utolsó sorban a legtöbb fesztivál nagyszínpad, amelyek teljes világítását tetőszerkezetét az utóbbi 3 évben a Dry-Light Kft szolgáltatta. Bátran kijelenthetjük, mára a fesztiválok legnagyobb technikai beszállítóinak egyike lett a Dry-Light Kft.

Expertcrew

Expertcrew

Technikai szakemberek, az ország piacvezető rendezvénytechnikai cégeinél eltöltött évek alatt számtalan lehetőséget kaptak, hogy hazai és külföldi produkciókban elvégzett munkáik során, elsajátítsák ezek technikai és szervezési felépítését. Ezeket a tapasztalatokat összegezve kidolgoztak egy rendezvénytechnikai kivitelezési modellt, amely az egyes szakterületek magas szintű képzettségére, megtervezett és összehangolt munkájára fekteti a hangsúlyt. A koncepció: Egy független technikai team végzi el a kreatív tervezési és kivitelezési feladatokat, garantálva, hogy abszolút a produkció igényeit szem előtt tartva, szakmai alapon hozza meg az eszközigényekkel kapcsolatos döntések, esetleges kompromisszumokat. A megrendelő az első megbeszéléstől kezdve mindvégig a kivitelező személyzettel tartja a kapcsolatot, kizárva ezzel a részben átadott, vagy másként értelmezett információkból adódó félreértéseket. Hatékonyan elvégezhető a költségoptimalizálás, a szakember hiteles szakvéleménnyel segíti a megrendelőt, a lehetőségeket mérlegelve, hogy milyen technikai megoldásokkal lehet az adott feladatot megoldani, és ezek közül melyik a leg gazdaságosabb, ami még biztosítja a kívánt hatást és hangulati elemeket. Lefordítva a lámpák, hangfalak, vetítéstechnikai elemek, tartószerkezetek nyelvére a kreatív ötleteket, több alternatívát állít fel és ezeket virtuális látványterveken prezentálja.

Lisys Fényrendszer Zrt.

Lisys Fényrendszer Zrt.

A Lisys Fényrendszer Stúdió Kft-t a világítástechnikával hosszú ideje foglalkozó magyar mérnökök, és egy, a nemzetközi világítástechnikai életben nagy elismertségnek örvendő belga cég alapította 1990-ben. A cég tevékenysége átfogja a különféle világítási- és hangosítási berendezések létrehozásának minden területét, és felöleli az ezzel kapcsolatos összes mérnöki munkát - a tervezést, kivitelezést, fővállalkozást, mérést, üzemeltetést - továbbá a szükséges világítási- és hangosítási anyagok kereskedelmét is. A világítástechnika speciális szakma és tudomány, amely modern életünk minden területén jelen van. Speciális jellege abban áll, hogy a 'tiszta' műszaki ismereteken kívül számos társtudomány eredményét kell felhasználni, azok területén diszciplináris ismeretekkel kell rendelkezni. Mint ahogy az építészet a humán- és reál-tudás szimbiózisában teljesedik ki, úgy a világítás-alkotás - a 'fényépítészet' - hasonlóan humán- és reál tényezők egyidejű megfontolásán alapszik. A Lisys alapfilozófiája: A rendszerszemléletű kreativitás Fennállásunk alatt minden évben dinamikusan növeltük a forgalmat az előző évhez képest, 2011. évi árbevételünk meghaladta az 2,0 milliárd forintot, eközben létszámunk a kezdeti öt főről 33 főre növekedett. Saját erőből megépítettük közel 1000 m2-es irodaházunkat és kialakítottuk raktárbázisunkat is.

Vona-Lite Kft.

Vona-Lite Kft.

A világítás látványtervezése során fő szempontunk a hangulat megalkotása és átadása a fényeken keresztül. Tökéletes látványt alkotni magas színvonalon, ez a Vona-Lite mottója. A VONA-LITE Kft. fő profilja az egyedi látványterveken alapuló színpadi, szórakoztató produkciók díszlet és fénytechnikai kivitelezése. A cég megalapításakor már közel két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezett az egyszemélyes tulajdonos Vona Károly. A megbízások széles skálájában több művészeti ág fedezhető fel a rock koncerttől az opera előadásig, a szabadtéri játékoktól a sportcsarnokban rendezett gálakoncertekig. 1978. óta számos előadóművész és zenekar műsorainak technikai kivitelezésével kizárólagos bizalmat szavazott Vona Károlynak. A megépített technikai felszerelésnek híre a MULTIMEDIA CONCERT Kft.-n keresztül külföldre is eljutott, a VONA-LITE Kft. 1990 és 1995 között számos világsztár európai turnéjához biztosított fénytechnikai berendezéseket. A nemzetközi piacon való megjelenés és a sokasodó megbízásoknak megfelelően folyamatos, nemzetközi szintű technikai fejlődés jellemzi a céget. A tervezői háttérmunka is jelentősen megváltozott az évek folyamán, az egyedi látványtervek immár professzionális tervezőprogramok segítségével készülnek. A két és háromdimenziós tervrajzok nagyban elősegítik mind a megrendelő, mind a kivitelező munkáját.

Tuti menü