Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hangtechnikai cégek képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Hangtechnikai cégek - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Hangtechnikai cégek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Expander 2000 Kft.

Expander 2000 Kft.

A legnagyobb magyarországi fesztiválok, a hazai zenei élet több élvonalbeli előadójának turnéja valamint számos koncert, party és egyéb rendezvény technikai hátterének szervezése fűződik az EXPANDER nevéhez. A rendezvénytechnikai cégek közt ma már piacvezető cég alapító-tulajdonosa, Dudás Béla a szakma azon nagy öregjei közé tartozik, akik meghatározó szerepet játszottak a hazai hangosítóipar kialakulásában és fejlődésében. Az elmúlt majd - 30 évben a hazai koncertipar szinte összes képviselőjével dolgozott együtt. Műszaki vezetőként több száz koncert, turné és számos nagyrendezvény technika lebonyolítását irányította, részt vett Barry White koncertturnéján illetve Stevie Wonder, Tina Turner, Joe Cocker vagy a Guns - Roses koncertjének hangosításában. Több évtizedes tapasztalatát 1999 óta az EXPANDER keretein belül kamatoztatja. A rendezvényszervező cég fő profilja a különböző rendezvények technikai szervezésének lebonyolítása, mely a rendezvény teljes technikai vertikumát - színpadok felépítése, hang- és fénytechnika kiépítése - jelenti. Az EXPANDER partnerei közt található - mások mellett - Európa egyik legnagyobb multikulturális rendezvénye, a Sziget fesztivál. Az alkalmanként közel 400.000 látogatót számláló egyhetes fesztivál 76 hektáros területén mintegy 60 programhelyszín, illetve a teljes infrastruktúra elektromos hálózatát, hang-, és fénytechnikáját építi

Hodi

Hodi

Hangosítás, hangfelvétel, hang- és látványtechnika biztosítása alkalmi és állandó (iskolai, önkormányzati, céges, magán és egyéb) rendezvényekre. Hangosítás, hang- és fénytechnika, hang, hang és fény, színpadtechnika, rendezvénytechnika, hangfelvétel, keverés, mix, színpad, látvány, party, disco, buli, rendezvény, esküvő, élőzenei koncertek, bálok, iskolai rendezvények,esküvők, konferenciák hangosítása, rendezvényhangosítás, rendezvények teljes körű hang és fénytechnikai kivitelezése, rendezvény hangosítás, klubkoncert hangosítás, esküvő hangosítás, hangosítás bérlés

Kék Hang hangosítás

Kék Hang hangosítás

A Kék Hang hangosítást 2003-ben alakítottuk, fő profilunk a hangosítás, de emellett vállaljuk rendezvények szervezését és lebonyolítását is, valamint megrendelésre hangfalépítéssel is foglalkozunk. Vállaljuk különböző rendezvények hangosítását, kezdve akár a kisebb buliktól a nagy tömegeket vonzó rendezvényekig. Cégünk filozófiája, hogy 'Jót, elérhető áron!'. Technikai felszereltségünk jelenleg playback, fél-playback vagy közepes élő koncertekre van berendezkedve, de tervezzük a nagyszabású koncertek kiszolgálásához szükséges technikai eszközök beszerzését is.

KrikoAudio

KrikoAudio

A Kriko Audiotechnika 2011 tavaszán alakult. Vállalkozásomat azzal a céllal hoztam létre, hogy a különböző helyiségekben, létesítményekben felmerülő, hangrendszerek kiépítésével, illetve fejlesztésével kapcsolatos igényeket magas színvonalon kielégítsem. Csapatom elhivatott, a hangosítás témakörében jól felkészült és nyitott mindenféle egyedi elképzelés megvalósítására is. Vállaljuk komplett hangrendszerek megtervezését és kivitelezését, de tudunk segíteni a már meglévő rendszer továbbfejlesztésében, felújításában is. Vállaljuk továbbá kültéri és beltéri rendezvények hangosítását. Üzletpolitikánk Alapvető fontosságú számunkra, hogy minden kedves ügyfelünk elégedett legyen a szolgáltatásunkkal - ennek érdekében természetesen mindent meg is teszünk. Megrendelőnk igényeit részletesen felmérjük és egyeztetünk a lehetőségekről, még mielőtt elkezdenénk a hangrendszer megtervezését. A munkálatok során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy minden felmerülő - a kivitelezést érintő - kérdésben közösen tudjunk dönteni.

Medix 2002 Kft.

Medix 2002 Kft.

Cégünk célja, hogy rendezvényeiken kiváló hangminőséggel és megfelelő hangerővel szólalhassanak meg a műsorok, a lehetőségek tárháza pedig folyamatosan nő dinamikusan fejlődő eszközparkunknak köszönhetően, de a jó minőséghez a több éves hangtechnikai tapasztalatunk is elengedhetetlen...

Mogul Audio kft.

Mogul Audio kft.

A gyártás mellett cégünk klubok és egyéb helyiségek állandó installációs hangosításával foglalkozik. Munkánk része hogy a tervezés során méréssel és modellezéssel pontosan meghatározzuk a hangfalak optimális elhelyezését, és amennyiben szükséges, konkrét megoldásokat kínálunk a teremakusztika javítása érdekében. Klubok (és egyéb zárt helyiségek) eredményes hangosításának biztos záloga a precíz megvalósítás, melyet szakembereink gondos tervezésre, akusztikai mérésekre, számításokra alapoznak. Sok esetben a megfelelő hangélmény olyan tényezőkön múlik, melyekre a képzetlen tapasztalatlan hangosító nem is gondol. A MOGUL AUDIO szakemberei pontosan ismerik az esetlegesen felmerülő akusztikai anomáliákat, és a megoldásukhoz szükséges technológiákat, alkalmazásuk fortélyainak legapróbb részleteit. Közérthetően: a MOGUL AUDIO által telepített hangrendszerek hangosan szólalnak meg, mégsem fülsértőek, nagy hangerőn is tisztán szólnak, az egyes hangok kiválóan érthetően jelennek meg, az énekhangok az énekes személyes jelenlétének érzetét keltik....

MT-Verzió

MT-Verzió

Templomok, iskolák, művelődési házak, sportlétesítmények, áruházak hangosítási igényeit elégítettük ki az elmúlt években! Rendezvények hangosítását kedvező feltételekkel vállaljuk! Függönymozgató rendszerek telepítése! Vállaljuk kábelek készre szerelését (stagekábel, mikrofonkábel, összekötőkábel, hangfalkábel)

Piramistechnika Kft.

Piramistechnika Kft.

Cégünk 1995 évi megalakulása óta organikus fejlődésen ment keresztül. Kezdetben elsősorban a rendezvénytechnikai szolgáltatásokra fókuszáltunk. Fő tevékenységeink a hangosítás, hangtechnika, fénytechnika, színpadtechnika, videotechnika és konferenciatechnika. Az évek során, a lényegében állandó szakembergárdánál felhalmozódott tudás és tapasztalat újabb területek felé történő hasznosítási törekvése késztette a cégünket a színházak, művelődési házak, valamint szórakoztató intézmények felé való nyitásra, ahol az intézmények fény- és hangtechnikai felújításának tervezését, és kivitelezését végeztük. A kivitelezési munkák felvetették a későbbi műszaki üzemeltetés és karbantartás gondolatát is, így a Szolgáltatási Üzletágon belül megalakítottuk az Üzemeltetési részleget is. Munkánk során mindig vizsgáltuk, hogy az adott műszaki tartalmat hogyan lehet a megrendelő szemszögéből, minél kedvezőbb áron megvalósítani, vagyis figyelmet fordítunk a kedvező tartalom-ár arány fenntartására. A munkánk során természetszerűleg többféle gyártótól származó, számos kereskedelmi márkájú berendezéssel kerültünk kapcsolatba. A vevők egyre magasabb igényeket támasztanak nem csak a beszerelésre kerülő, hanem a rendezvényeken megjelenő technikával szemben is. Ez feltételezi a kiválasztásban és tesztelésben való magas szintű, jártasságot és tapasztalatokat, ami a cég egyik erőssége.

Pro-Kvint Bt

Pro-Kvint Bt

A Pro-Kvint Bt. 2003-ban jött létre azzal a céllal, hogy megbízható és minőségi hangosítással, hangfelvétellel vagy hangrendszer telepítéssel tegye elégedetté ügyfeleit. Munkatársaink a cégalapítást megelőző években az Oktopus Multimédia Intézetben, valamint a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán tettek szert magas szintű szakmai ismeretekre. A Pro-Kvint Bt. munkái során felhasználói és szolgáltatói oldalról szerzett tapasztalatot a hangtechnika minden területén. Alapítása óta több élvonalbeli kivitelező- és szolgáltató cég partnereként is dolgozik. Korrekt és megbízható üzleti magatartást képviselve a Pro-Kvint Bt. igényes és minőségi szolgáltatást nyújt munkái során - erre saját tulajdonú, magas színvonalú technikai eszközparkja a garancia.

Hirdetés
Roland Sound

Roland Sound

Vállaljuk bármilyen kül- és beltéri rendezvény hangosítását az ország bármely pontján, a kisebb összejövetelektől egészen a több száz fős rendezvényekig. Célunk az esemény precíz, színvonalas és gördülékeny lebonyolítása korrekt áron! Több mint 30 éves szakmai hátterünkkel minőségi szolgáltatást nyújtunk, rugalmasan alkalmazkodva minden körülményhez és feltételhez, kiváló hang- és fénytechnika felhasználásával, eleget téve a fellépők különböző igényeinek, kéréseinek. Professzionális technikai parkunk folyamatos fejlesztésével egyre nagyobb kihívásoknak tudunk megfelelni. Akár több helyszínen zajló programok egyidejű hangosítása is megoldható. Kívánság szerint élő tánczene és/vagy diszkózenei műsorral is színesíthetjük az alkalmat.

Wizard Audio

Wizard Audio

Hangtechnikai szolgáltatásainkat úgy tudnám összefoglalni, hogy minden eset ahol valamilyen forrás (ének, hangszer, lejátszó...) hangjának, jelének felerősítését közönség részére való lesugárzását valósítjuk meg. Ezen kívül fény és egyéb látványtechnikai elemek alkalmazásával tesszük még felejthetetlenebbé az adott rendezvényt.

Tuti menü