Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 114 db
4M-Média Kft

4M-Média Kft

Minőségi Multi-Média-Megoldások Akár így is kibonthatjuk cégünk nevéből a 4M-et. Alapvetően televíziós szakemberek alkotják a gárdát, akik híradós és magazinos tudósításokat gyártanak, immáron egy évtizede. A megrendelőink között a Magyar Televízió, a Duna Televízió, a Sport TV valamint helyi TV-k egyaránt megtalálhatók. A televíziós megrendelések mellett a civil élet szereplői által adott megbízásokat teljesítjük. Ezek lehetnek reklámok, PR és image filmek vagy különböző események rögzítése. Uniós projektekhez készítünk filmeket, DVD-ket. Ha pedig nem tudunk mit kezdeni a kevés szabadidőnkkel, akkor saját terveinket próbáljuk valóra váltani, vagy pedig az életről alkotott véleményünket öntjük képbe. 2008 óta a Sony HD kameráit használjuk, Apple utómunka-állomásokon FinalCutPro szoftvercsomaggal készítjük el a lehető legjobb minőségű munkáinkat.

Ágota Technic Audio Kft.

Ágota Technic Audio Kft.

Az Ágota Technic Audio Kft.-t, az egyik legsikeresebb audio eszközöket gyártó céget Magyarországon 1984-ben alapították, aminek a mai napig sikerült fennmaradnia. Mára elérte azt, hogy Magyarországon a legnagyobb gyártó cégként működhet.

APBT.hu Kft.

APBT.hu Kft.

Második generációs családi vállalkozásunk audio és vizuális elképzelések rendezvénytechnikai kivitelezésével foglalkozik. Speciális kérések megoldása számunkra nem probléma, hanem kihívás! Cégünk fő profilja rendezvénytechnikai szolgáltatások nyújtása és eszközök bérbeadása. Filozófiánk, hogy a legkülönfélébb elképzeléseket jó minőségű termékekkel szolgáljuk ki és megrendelőt csak kihalásos alapon veszítsünk! A minőség mellett a megbízhatóság garantálja üzleti vállalkozásunk sikerét.

Aréna Show Kft.

Aréna Show Kft.

A cég fő profilja rendezvények szervezése és annak teljeskörű kiszolgálása. 2006 tavaszán alakult, nem előzmények nélkül. Tulajdonosa és alapítója Bíró Zoltán, aki a 90-es évek elejétől a Kortársak együttes tagjaként (szaxofonos) és szervezőjeként vált ismerté a szakmában. A zenekar megszünése után az Aréna Holding Kft. produkció managerként, folytatta zeneközeli munkásságát. Producerként saját lemezei (Montázs I-II.) és kuriózumok megvalósítója volt. (Sonja és a Sápadtarcúak, Waszlavik Gazember László stb.) Kecskeméten ' A ROCK HÁZA' néven üzemeltetett zenés ifjúsági klubbot, ahol egy évben, mint egy ötven zenekar, élő koncertekkel szórakoztatta a közönséget. Kreatív ötlet tulajdonosként, Magyarországon elsőként hozott létre különleges CD gyártást (nem kör alakú CD-k). Három évig piacvezetőként, szinte valamennyi a megjelenés után érdeklődő cég partnereként szélesítette ismeretségét.(OTP, SHELL, ZWACK,HP,ISM stb.) Az eszközpark fejlesztése a 2007-ben elindult technikai eszköz kereskedelemnek köszönhetően új lendületet kapott. Ma az eszközpark túlnyomó része 3 éven belüli beszerzésből származik.

Astro

Astro

A székesfehérvári Astro szaküzlet és webáruház rendezvénytechnikai, fény-, hang- és színpadtechnikai eszközöket forgalmaz. Termékkínálatukban megtalálhatóak LED, lézer lámpák, vezérlők, csatlakozók, állványok, hangfalak, diszkógömbök, erősítők, mikrofonok, fejhallgatók, zene- és fénykeverők. A forgalmazás mellett vállalják a technikai eszközök, kellékek beüzemelését és bérbe adását is. Profiljukba tartozik továbbá a rendezvényszervezés, vállalják különböző céges rendezvények, fesztiválok, koncertek, baráti és családi összejövetelek, konferenciák, ünnepélyek, falunapok, motoros találkozók lebonyolítását.

AV Control Kft.

AV Control Kft.

Az utóbbi néhány évben a rendezvénytechnikai piacon óriási technikai robbanás történt. Az AV Control-t ez nem érte váratlanul: eszközparkunk folyamatos fejlesztésének eredményeképp egyre magasabb technikai színvonalú rendezvények létrehozásában veszünk részt. Eszközeink bérbe adásakor az esemény jellegét figyelembe véve ügyfeleinkkel közösen találjuk ki, hogy mely eszközeink segítik legjobban a rendezvényt, és a választott technológiai rendszereket, a szükséges személyzettel együtt bocsátjuk a szervezők rendelkezésére.

AV Play Tolmácstechnika

AV Play Tolmácstechnika

Nemzetközi konferenciákon a tolmácstechnika hidat alkot az előadók és a résztvevők között. Cégünk az Európában legkedveltebb és széles körben elfogadott Bosch Integrus tolmácstechnikai rendszert biztosítja megrendelőinek. A legújabb technológiának köszönhetően torzításmentes tiszta jelátvitel által kiválóan érthető minden szó. Tolmácstechnikai rendszerünk kiváló kiegészítője lehet a delegátusi mikrofonlánc. További szolgáltatásaink: konferenciatechnika, tolmácstechnika, professzionális rendezvénytechnika, hangtechnika, vetítéstechnika.

AV-Control Kft - tolmácstechnika

AV-Control Kft - tolmácstechnika

Felhasználható nemzetközi konferenciákon, ahol több nyelvet használnak. A résztvevők számára lehetőséget biztosít, hogy a szinkrontolmácsok által lefordított, számukra érthető nyelven kövessék a tanácskozás lefolyását. A tolmácsolás az ülésterembe kerül sugárzásra, a résztvevők kiválaszthatják a megfelelő nyelvet, melyet a fülhallgatóban hallanak.

AVadvice Kft

AVadvice Kft

Ha egyedi vagy hagyományos rendezvénytechnika érdekli, jó helyen jár! A legjobb esemény kategóriában díjazott AVadvice Kft. a lenti videóreferenciákkal szeretné bemutatni tevékenységei sokszínűségét! Prémiumkategóriás eszközeinkkel vállaljuk rendezvénye teljes technikai kivitelezését. Átadók, megnyitók látvány és show technikai szervezése, programozása a legnagyobb magyarországi referenciákkal. Céges rendezvények, bulik beltéri és kültéri megrendezése, konferenciák kiállítások lebonyolítása. Sok éves tapasztalattal rendelkező idegen nyelveken beszélő kollégáink a következő egyedi és hagyományos rendezvénytechnikában segítenek Önöknek:

Hirdetés
Avant Bau Kft.

Avant Bau Kft.

Cégünk Led falak bérbeadásával és eladásával foglalkozik. Magyarországon és a környező országokban, már több mint 500 m2, különböző méretű Led falat értékesítettünk, és bérleti konstrukcióban üzemeltetünk. A jelenleg gyártott összes Led fal típust forgalmazzuk, a beltéri legjobb felbontású P4-es modelltől, a kültéri P50-es felbontású Led függönyig. A Led falak moduláris felépítésének köszönhetően, az óriáskivetítőktől, az egyedi méretű 1-2 m2-es beltéri felületekig kivitelezzük és üzembe helyezzük Led falainkat. Bérleti konstrukció esetén, a falakon megjelenő reklám spotok elkészítésében is segítséget tudunk nyújtani, valamint karbantartási szervízszolgáltatásunknak köszönhetően a folyamatos működést garantáljuk.

Avdesign

Avdesign

Különféle kiállításokon, esetleges konferenciákon, tárgyalásokon, vagy egy általános rendezvényen is a fontos a jó láthatóság, a figyelemfelkeltés. Ezen esetekre szolgál a projektorok kölcsönzése, mely egy tovább képzésen is fontos szerepet játszik ugyan úgy, mint egy esküvőn. Ezen felül még led falakt is bérbe lehet venni az Avdesign-tól. A cég több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és megbízható technikával dolgoznak. Bárki számára szívesen állnak rendelkezésre, kedvező árakon.

AVM Konferenciatechnika Kft.

AVM Konferenciatechnika Kft.

Az AVM Konferenciatechnika Kft. alapításától, 2000-től a magyar vetítéstechnikai piac vezető szereplője. Az elmúlt évek során cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően elnyertük több vezető gyártó cég képviseletét, hivatalos disztribúcióját, továbbá egyes gyártók termékeinek kizárólagos forgalmazási jogát. 250 négyzetméteres irodánkban és a legmodernebb berendezésekkel felszerelt bemutatótermünkben képzett mérnökeink, technikusaink állnak Partnereink rendelkezése.

Bálvány Kft.

Bálvány Kft.

A Bálvány Kft. 1995 óta biztosítja számos fesztivál és kulturális rendezvény technikai hátterét. Büszkén tekintünk vissza ügyfeleinkkel közös sikereinkre, és örömmel állunk elébe az új kihívásoknak. Köszönhetően a folyamatos fejlődésnek és a komoly szakmai háttérnek, elismerten a legmagasabb színvonalat képviseljük hazai és nemzetközi viszonylatban is. Innovatívságunkat bizonyítja az országban egyedülálló mobil faházas rendszerünk, vagy az a saját fejlesztésű, speciális mikrofonrendszer, melyet ma már a világ minden táján használnak és értékesítenek.

Becsák Audio Rendezvénytechnika

Becsák Audio Rendezvénytechnika

Több éve elsőként kezdtünk el foglalkozni, hangosítással, fénytechnikával, színpadtechnikával és színpadfedéssel. Az eltelt idő alatt az ország összes megyéjében dolgoztunk már. Minőségi szolgáltatást nyújtunk, elérhető áron azoknak, akik rendezvényük technikai lebonyolítását megbízható kezekben szeretnék tartani. Törekszünk megrendelőink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálására. Korszerű gyári alumínium (2mx1m)színpad elemekkel rendelkezünk. Színpadtechnikánk, bővíthető, átalakítható, változtatható. Tökéletesen alkalmas koncertek, táncbemutatók, gyermekműsorok , divatbemutatók lebonyolításához.Lehetőség van fix 30 cm és 50 cm illetve 90-150 cm között állítható magasságú színpadra.

Beklaar Kft.

Beklaar Kft.

A Beklaar Produkciós Iroda rendezvénytechnikai szolgáltatásait kínálja leendő megrendelői részére. Szolgáltatásaink, eszközeink a technika széles skáláját átölelik. Berendezéseink magas műszaki színvonalúak, esztétikus megjelenésűek. Magasan képzett és segítőkész szakembereinkre bátran építhet egy rendezvény csapatmunkájában.

Best Of Karaoke

Best Of Karaoke

Legyen szó esküvőről, szilveszterről, vagy bármilyen rendezvényről, buliról, ha a helyszínen van lehetőség kivetítésre projektoron, vagy plazma tv-n, akkor szinte kötelező az éneklés, vagyis a karaoke. A karaoke, ugyanis mindig összehozza a vendégeket. Én, Tolnai László 2003-óta foglalkozom azzal, hogy a kevésbé táncos lábú, de a zenét és az éneklést annál jobban szerető embereknek szórakoztató élményt adjak. Az évek során a folyamatos technikai fejlesztések, és az Ázsiában szerzett szakmai tapasztalataim révén felépítettem a tökéleteshez közelítő profi karaoke rendszert. Kérjen ajánlatot online!

BK Studio

BK Studio

Videó felvétel készítés: keresztelő, ballagás, születésnapi köszöntő, családi összejövetel, céges rendezvény, szakmai napok, kiállítások, konferencia megörökítése, több kamerával. Igény szerinti formátumban és adathordozón. Vállaljuk esküvői fotó, esküvői videó (dvd) készítését, szertartások hangosítását, rendezvényszervezést, rendezvényeken hang és fénytechnika kiszolgálását, bérbeadását.

Tuti menü