Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Konferenciatechnikai cégek képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Konferenciatechnikai cégek - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Konferenciatechnikai cégek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Brill Audio Visual

Brill Audio Visual

A Brill Audio Visual Konferencia és Információtechnikai Kft. 15 éve van jelen a magyar piacon. Magyarország legnagyobb konferenciatechnikai szolgáltatójaként nagy tapasztalatunk van a különféle rendezvényeken felmerülő technikai igények magas színvonalú kielégítésében. Legyen szó akár vetítésről, hang- és fénytechnikáról, szavazás- vagy tolmácstechnikáról; saját tulajdonú eszközparkunk segítségével szakképzett mérnökeink a maximális tudásukat nyújtják, hogy Ön a megrendelt szolgáltatásokkal elégedett legyen.

C-Vision Vizuálkommunikációs Kft.

C-Vision Vizuálkommunikációs Kft.

A C-Vision Kft. a Cisco (TANDBERG) vizuálkommunikációs eszközökkel és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtásával foglalkozik. Hiszünk abban, hogy partnereink üzleti érdeke az, hogy a legjobb és leghatékonyabb technológiát alkalmazzák, ami szervesen illeszkedik a cég kommunikációs hálózatába. Ugyanakkor ezt a csúcstechnológiát a mindennapi munka részeként egyszerűen és magas fokú biztonság mellett szeretnék használni. Mindezeket a jellemzőket a vizuálkommunikáció piacán a TANDBERG norvég gyártó egyesíti magában. Neve összeforrt a csúcsminőséggel, a kiváló vevőszolgálattal és terméktámogatással, és iparágában élen jár a technológiai fejlesztésekkel, amiért a C-Vision is a Cisco (TANDBERG) termékek forgalmazását választotta. Magyarországon először a C-Vision - mint a Cisco (TANDBERG) kiemelt partnere - foglalkozik kizárólag Cisco (TANDBERG) termékek értékesítésével, az installációval és technikai támogatással. Cégünk a teljes európai Cisco (TANDBERG) termék palettát forgalmazza, ami magába foglalja az egyszemélyes videokonferencia eszköztől a legnagyobb igazgatósági termekbe készült csúcsmodellekig, az integrációs eszközöktől a szoftvereken át a speciális piacokra tervezett megoldásokig.

DCN Rental Kft.

DCN Rental Kft.

Cégünk 2004 óta nyújt teljes körű szolgáltatást a konferenciatechnika területén. Eszközparkunkat a legmodernebb eszközökből alakítottuk ki, melyhez a konferenciatechnika területén magas szakmai tudással rendelkező, megbízható szakembergárdát építettünk fel. Így értük el, hogy csapatunk napról napra nemzetközi szintű szolgáltatást képes nyújtani ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. A konferenciatechnikában elengedhetetlen a maximalizmus és profizmus. Csapatunk mindent meg is tesz ezért. Nemzetközi színvonalú eszközpark, megbízható, magas színvonalú szolgáltatás!

Devil Conference Technics Kft.

Devil Conference Technics Kft.

Cégünk 1996-ban alakult , tolmács- és konferenciatechnikai szolgáltatásra szakosodva. Lőkös Gyula ügyvezető igazgató és munkatársai több éves, sikeres szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Munkáink során 1 főtől egészen 2500 főig biztosítottunk már problémamentesen tolmácstechnikai szolgáltatást különböző rendezvényeken. Szolgáltatásaink közé tartozik az ingyenes helyszínfelmérés, tanácsadás valamint a folyamatos kapcsolattartás, konzultáció. Célunk, hogy az Ön/Önök elképzeléseire minden esetben a legjobb megoldást megtaláljuk határon innen vagy túl.

Hotel Audio Visual Services Kft.

Hotel Audio Visual Services Kft.

Mottónk: Megbízható Rendezvénytechnika Szolgáltatásaink: konferenciatechnika, rendezvénytechnika, tolmácstechnika, szinkrontolmács, színpadtechnika, fénytechnika, hangtechnika, hangosítás, szavazás, tolmácsgép, mikrofon, projector bérlés, vetítő, színpad. Kiemelt működési területünk: Budapest, Magyarország és Közép-Kelet Európa

Pointer Multimedia Kft.

Pointer Multimedia Kft.

Hivatalos magyarországi képviseletét és szervizét látjuk el többek között az egyik legnagyobb nemzetközi elektronikai konszernnek a Mitsubishi Electric-nek is. Kínálatunkban megtalál minden olyan technikai eszközt és berendezést, amire Önnek szüksége lehet konferencia-, illetve vezérlőtermébe. Amennyiben speciális vagy egyedi termékre van szüksége -amely illik cégünk profiljába-, de nincs a kínálatunkban forduljon hozzánk bizalommal, segítünk a beszerzésében. Vállaljuk továbbá komplett oktató-, konferencia-, és vezérlőtermek teljes körű munkáit a tervezéstől a kulcsrakész átadásig. A felsoroltakon kívül cégünk bérleti üzletága rendezvények és konferenciák teljes technikai, műszaki lebonyolításához szükséges eszközök kölcsönzésével is foglalkozik, a legkorszerűbb plazma dispay-től, a legkisebb méretű projektoron át a hagyományos írásvetítőig.

Tuti menü