Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ledfalak bérbeadása - rendezvénytehnika képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Ledfalak bérbeadása - rendezvénytehnika - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Ledfalak bérbeadása - rendezvénytehnika
Keresés
Találatok száma - 5 db
Avant Bau Kft.

Avant Bau Kft.

Cégünk Led falak bérbeadásával és eladásával foglalkozik. Magyarországon és a környező országokban, már több mint 500 m2, különböző méretű Led falat értékesítettünk, és bérleti konstrukcióban üzemeltetünk. A jelenleg gyártott összes Led fal típust forgalmazzuk, a beltéri legjobb felbontású P4-es modelltől, a kültéri P50-es felbontású Led függönyig. A Led falak moduláris felépítésének köszönhetően, az óriáskivetítőktől, az egyedi méretű 1-2 m2-es beltéri felületekig kivitelezzük és üzembe helyezzük Led falainkat. Bérleti konstrukció esetén, a falakon megjelenő reklám spotok elkészítésében is segítséget tudunk nyújtani, valamint karbantartási szervízszolgáltatásunknak köszönhetően a folyamatos működést garantáljuk.

Innovatix Kft.

Innovatix Kft.

A LED-es technológiák ma már egy nagyszabású rendezvényről sem hiányozhatnak. Egy rendezvény látványvilágának, hangulatának kialakításában jelentős szerepet kapnak manapság ezek a nagy formátumú digitális megjelenítők. Moduláris felépítésüknek köszönhetően tetszőleges nagyságú és formájú felületet képezhetünk, igazán kreatív látványvilágot varázsolva így a rendezvény vizuális háttereként. LED fal esetében egy modul 1024cmx768cm, tehát például egy 12nm (3x4m) nagyságú felülethez 4x4 modul szükséges. LED falaink felbontása 16/8mm. LED rács tekintetében egy modul 60cmx60cm és a pixelek egymástól 3,75 cm-re helyezkednek el. A LED rács könnyű súlyának köszönhetően (5kg/modul) - akár nagyobb felületű kijelzőt képezve az elemekből - még mennyezetre is felszerelhető vagy mennyezetről belógatható.

LED kamion

LED kamion

Alapvető problémák, melyek a LED fallal kapcsolatban eddig felmerültek, az a bonyolult telepítési folyamat, a tartószerkezet kiépítésének költségei, a gyenge felbontás, és a magas bérleti díjak. Ezekre a problémákra kínál megoldást Önnek a cégünk által fejlesztett LED kamion és LED utánfutó. Könnyű telepíthetőség, hiszen a LED kamion és a LED utánfutó is 2 fő technikai személyzettel, 1 óra alatt készre telepíthető. Költséghatékony, hiszen nincs szükség tartószerkezetre, darura, nagyobb létszámú személyzetre, így a bérlési díjak is mérsékeltebbek, mint a modulárisan tartószerkezetre épített eszközök. Felbontását tekintve a 7 és 10 mm-es felbontású LED falakkal, a LED utánfutón 512 x 288 pixeles, míg a LED kamionon már 640 x 480 pixeles felbontást érhetünk el, mely a kültéri rendezvényeken tökéletes képminőséget biztosít. Mindezek ismeretében kijelenthetjük, hogy a mobilizált kamionra szerelt falak tökéletes alternatívát jelentenek a rendezvények kivitelezése során. Oldalunkat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy mobil eszközeinket megismerhessék, azokról részletes információkat kapjanak. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek bármelyikén.

Led Wall Service Kft.

Led Wall Service Kft.

Ledfal panelek, melyekből tetszés szerint különféle méretű kivetítőt tudunk felépíteni. Kültérre éjjel - nappal 10 mm pixeltávolságú LED falak 12 m2-tol. Igény esetén a felület mérete és alakja változtatható. Kültéri rendezvényekre ajánljuk nappali használatra is! A LED technológián alapuló nagy fényerejű berendezések, erős napsütésben is kiváló minőségű képet biztosítanak. Beltérre vagy kültérre éjszaka 3500 lumen fényereű projektorok, 9m2-es hátulról is megvilágítható vászonnal. Kültérre-éjszaka vagy beltéri rendezvényekre ajánljuk. A nagy fényerejű projektor és a márkás, hátulról is megvilágítható, nagyméretu, csillogásmentes vászon biztosítja a kiváló képminőséget.

Vizuális Torony Kft.

Vizuális Torony Kft.

Rendezvényszervezők és szponzorok figyelmébe! Több élmény minden rendezvényen az all-in-1 kamion. Műszaki felszereltsége sokoldalú felhasználásra ad lehetőséget. ...Roadshow... Koncertek, rendezvények az integrált színpad segítségével ugyanúgy lehetségesek, mint nyereményjátékok interaktív mobiltelefonos szavazással, karaoke show vagy playstation versenyek. Ha a StageMover akcióba lép, garantált a siker!

Tuti menü