Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pirotechnikai cégek képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Pirotechnikai cégek - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Pirotechnikai cégek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Floramed-2000' Kft.

Floramed-2000' Kft.

Rendezvények, családi események, ünnepek emlékezetessé tételében ajánl cégünk szép, különleges tűzijátékokat. Az anyagi eszközök ismeretében széleskörű választékot tudunk nyújtani. Boltunkban lehetőség nyílik a különböző engedély nélkül felhasználható pirotechnikai termékek megvásárlására is. Az elmúlt évek során sok-sok tűzijátékot rendeztünk ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Részt vettünk nagyvárosi ünnepségek, kisvárosi és céges rendezvények, falunapok, esküvők és családi események fényének, rangjának, csillogásának emelésében. A visszajelzések alapján állíthatjuk, hogy kiemelkedő színvonalú tűzijátékokat rendezünk és a nézők biztonságára is maximálisan ügyelünk.

Kiss-Pyro Kft.

Kiss-Pyro Kft.

Célunk a legmodernebb technikai eszközök, és pirotechnikai anyagok felhasználásával a biztonság előtérbe helyezése mellett, a vevői igényeket kielégítő legszebb tűzijátékok rendezése, elfogadható, versenyképes árakon. Cégünk megalapításakor alapvető célként tűztük ki ügyfeleink igényeinek minél szélesebb körben történő kielégítését. Célunk a legmodernebb technikai eszközök és pirotechnikai anyagok felhasználásával a biztonság előtérbe helyezése mellett, a vevői igényeket kielégítő legszebb tűzijátékok rendezése, elfogadható, versenyképes árakon. Szolgáltatásunk teljeskörű! A szolgáltatás tartalmazza: - a helyszíni szemlét, - a szükséges engedélyek beszerzését, - megyei rendőrkapitányság, megyei katasztrófavédelem (tűzoltóság) hozzájárulása - a szállítást, - a felszerelést, - a működtetést, - a terület tűzijáték utáni tűzszerészeti mentesítését. Az engedélyeztetés határideje a benyújtástól számított 15 munkanap. Ettől rövidebb idő is lehetséges de ennek eredményessége ez az engedélyező hatóságtól függ. Önnek csak a helyszínt, az időpontot és a látványtervet kell egyeztetnie velünk és egy csodálatos élményben lesz része!

Peoni Szolgáltató Kft.

Peoni Szolgáltató Kft.

Cégünk 2000-ben alakult. Hazai és külföldi tapasztalatainkat felhasználva főként tűzijátékok, konfetti-show-k és speciális effektek szervezésével, lebonyolításával, kereskedelmével foglalkozunk. Rendezvényeinken igyekszünk közönségünk biztonságát szem előtt tartva, minél ragyogóbb élményt nyújtani, ezzel egy különleges eseményt még emlékezetesebbé tenni. Mindent elkövetünk, hogy a rendelkezésre álló összegből vevőink egyedi igényei szerint megtervezett, megbízható biztonságos anyagokkal és eszközökkel végrehajtott szolgáltatást nyújtsunk.

PYRO-1 Kft.

PYRO-1 Kft.

Üdvözöljük a PYRO-1 Kft. bemutatóján! A PYRO-1 Kft. és elődei 1992 óta foglalkoznak tűzijátékok szervezésével és lebonyolításával az ország egész területén, több megyében helyi központokkal. Szakembereink felkészültségét, és a felhasznált anyagok kiváló minőségét mi sem bizonyítja jobban, mint a több száz, magas színvonalon, balesetmentesen kivitelezett tűzijáték, és az első, Magyarországon rendezett, nemzetközi tűzijáték verseny mindkét megnyerhető díja (1. helyezés, és Közönség-díj). Reméljük, bemutatkozásunk elnyeri tetszését, és Önt is hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!

Pyrodekor

Pyrodekor

Tűzijáték és pirotechnikai szolgáltatások profi és elérhető színvonalon. Meggyőződésünk, hogy megtalálja azt a tűzijáték megoldást oldalunkon, amellyel sikerrel szerepelhet rendezvényén, céges party-ján, esküvőjén, családi programjain.

Tordnádó Trade 2000 Kft.

Tordnádó Trade 2000 Kft.

A Tornádó Trade 2000 Kft. vállalja különböző rendezvények, események emlékezetessé tételét, legyen az falu- vagy városnap, munkahelyi ünnepség, bál, családi rendezvény, esküvő, születésnap. Profi pirotechnikusaink az Önök igényei szerint megtervezik és magas színvonalon kivitelezik a speciális látványvilágot nyújtó tűzijátékainkat. Kérjük, ha ilyen igénye van, azt legalább az esemény előtt 3-4 héttel jelezze felénk, hogy a hivatalos engedélyeztetési eljárást a szakhatóságok le tudják folytatni.

Tuti menü