Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvény Sátrak - rendezvénytehnika képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Rendezvény Sátrak - rendezvénytehnika - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Rendezvény Sátrak - rendezvénytehnika
Keresés
Találatok száma - 10 db
Csornai Sátor

Csornai Sátor

Bérelje rendezvénysátrainkat lakodalmakon, falunapon, céges eseményeken, családi napokon! Sátrak 50-330m2 alapterületig, valamint sörpadok és asztalok is kedvező áron bérelhetők! Az elmúlt években nagyon szeszélyes és kiszámíthatatlan lett az időjárás, ezért nálunk a biztonság a legfontosabb.

Domes Event kft.

Domes Event kft.

Vállalkozásunk, a Domes Event kft. fő szakterülete a legkülönfélébb rendezvénytechnikai eszközök bérbeadása. Sátrak, paravánok, asztalok, valamint egyéb bútorok találhatók meg kínálatunkban. Kedvező árak jellemzik cégünket. Kérje ki expressz árajánlatunkat internetes felületünkön keresztül, a gyors ügyintézés érdekében! Ha rendezvényszervezésben gondolkodik, válassza a Domes Event kft.-t, hiszen nálunk minden szükséges bútor, kellék és kiegészítők megtalálható, és kedvező árakon bérbe vehető. Ne bízza eseményét a véletlenre! Cégünk sokéves tapasztalattal és precíz hozzáállással rendelkezik, így biztosan elégedett lesz! Tekintse meg weblapunkat a részletekért!

Fe-Bobo Bt.

Fe-Bobo Bt.

Szakértelmünket igazolja referencialistánk a legkülönbözőbb szektorokból (autóipar, építőipar, élelmiszeripar, rendezvényszervezők, sport-, kulturális események) Nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk. Kérje tanácsunkat, ha Ausztriában, Szlovákiában, Romániában szeretne sátrat rendelni. Számos hazai fesztiválon, rendezvényen bizonyítottuk szakértelmünket, az ország több száz pontján megfordultunk eszközeinkkel. Ha külföldön szeretne sátrakat felállítani, tapasztalt kollégáink gyorsan segítségére lehetnek az esetleges nehézségek megoldásában.

Korona System Rendezvénytechnika Kft.

Korona System Rendezvénytechnika Kft.

Gála és rendezvénysátraink kiválóan alkalmasak fogadásokra, különböző ünnepi rendezvények megtartására. Változatos felhasználási lehetőséget nyújtanak, akár kerti partiról van szó, vagy egy nagyszabású fesztivál lebonyolításáról. Sátorrendszereink felhasználási területei: Fogadások - Partik - Cégrendezvények - Önkormányzati rendezvények - Kiállítások - Fesztiválok - Egyéb rendezvények Kínálatunk: - Alumínium szerkezetes rendezvénysátrak bérbeadása, értékesítése - Korona rendezvénysátrak, pavilonok bérbeadása - gyártása - Rendezvénytechnikai eszközök bérbeadása - Rendezvények teljes körű installációs kivitelezése - Nagyszabású rendezvények vendéglátásának teljeskörű lebonyolítása

Losberger Délkelet-Európa Kft.

Losberger Délkelet-Európa Kft.

A Losberger GmbH kizárólagos Délkelet-európai partnere a Pannónia Event Invest Kft, aki 2001 óta van jelen a sátorértékesítés és bérbeadás területén Kelet-Európában. Szakmai,műszaki vagy kereskedelmi kérdésekben a munkatársak készséggel állnak rendelkezésre. Losberger GmbH Európa és a világ vezető: mobilcsarnok rendezvénysátor, sörsátor raktársátor és kiállítási sátor gyártó vállalkozása. A gyártás és értéskesítés mellett bérbeadással is foglalkozó multinacionális cég termékei Új-Zélandtól, Európán át az amerikai kontinensig, mindenütt ismertek és elfogadottak.

Octosys Kft. - Rendezvénysátrak

Octosys Kft. - Rendezvénysátrak

Kiállításra viszi a cégét és standot szeretne? Rendezvényt vagy fesztivált szervez és még nincs sátra? Az Octosys Kft. pontosan azért jött létre, hogy ezekben a kérdésekben segítsen Önnek. Vállalunk: Bútorbérlést (például információs pult, tárgyalóasztal, szekrény, projektor), faházbérlést, sátorbérlést (esküvői sátor, rendezvénysátor, parti sátor, különböző méretekben és kivitelezésben), standkiegészítők értékesítését. Igény szerint megtervezzük, személyre szabjuk a termékeket az Ön elképzelése szerint. Legyen egyedi, akármit is tervez, akár kiállítás, akár fesztivál. Forduljon hozzánk. Tekintse meg weboldalunkat és ajánlatainkat, és keressen minket bizalommal!

Pentagon Csoport Kft.

Pentagon Csoport Kft.

A Pentagon Csoport Kft.. mindig megkülönböztetett figyelmet szentelt a partnereivel való együttműködésre. Alapértékünk, hogy bérlőinket mindig a legmagasabb szinten szolgáljuk ki. Számunkra fontos, hogy megbízható, hosszú távú és kölcsönösen előnyős partneri együttműködésben dolgozzunk. Fő tevékenységünk különböző sátor típusok és kiegészítők kölcsönzése. Sátorkínálatunk kiválóan alkalmasak és nélkülözhetetlenek fesztiválok, falunapok, koncertek, esküvők, ballagások, sportesemények, partik vagy más családi események, céges és politikai rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen szeretnék megoldani. Néhány fős családi partyktól kezdve a nagyvállalatok több ezer fős rendezvényeinek a megtartására.

Röder Magyarország

Röder Magyarország

Cégünk profilja a mobil ingatlan, legyen az partisátor, óriás sátor, rendezvény sátor, raktársátor, vagy akár speciális sátor, illetve minden, ami a sátor üzemeltetéséhez kapcsolódik. Magas színvonalú szolgáltatásainkkal jelen vagyunk az egész világon. Kiváló minőséget, korszerű szakmai tudást, tökéletesen kiépített értékesítési hálózatot és cégünk hozzáértését nyújtjuk ügyfeleink részére. Az alapvető sátor elgondolástól kezdve egészen a mozgatható ingatlanokig mindent kínálunk.

SLS Rendezvény

SLS Rendezvény

Az SLS Rendezvénytechnika Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2002 novemberében alakult 100%-os magántulajdonnal, teljes körű rendezvénytechnikai igények kiszolgálására. A cég alapítója és ügyvezetője Vigh Péter okleveles rendezvényszervező, aki több éves szakmai múlttal rendelkezik. Vállalkozásunk 400 m2-es raktára, műhelye és irodája lehetővé teszik munkáink gyors és gördülékeny előkészítését, kivitelezését, eszközeink karbantartását. Folyamatosan bővülő eszközkészletünk biztosítja néhány fős családi rendezvények, céges rendezvények, esküvők, fesztiválok, városi ünnepségek és számos más rendezvény technikai lebonyolítását is. Igény esetén terepbejárást végzünk a rendezvény helyszínén, hogy a legtökéletesebben kivitelezhessük megrendelését. Szakembereink elvégzik az eszközök szállítását, telepítését és bontását is.

Hirdetés
Vrent Kft.

Vrent Kft.

Cégünk azzal a céllal alakult, hogy az ön rendezvényét, legyen az egy családi esemény, vagy akár egy több száz fős konferencia, mindig az alkalomhoz illő, újszerű állapotú, magas minőségű bútorokkal, és a hozzávaló textíliákkal szolgáljuk ki. Kívánságra, saját szállítóeszközzel helyszínre szállítjuk,és igény szerint be is rendezzük a helyszínt, hogy Önnek már csak a vendégeket kelljen fogadnia. Partnereinken keresztül, exkluzív panoráma ablakos rendezvénysátrakat, komplett terítéket (porcelán készlettel, evőeszközökkel, poharakkal), catering szolgáltatást is tudunk ajánlani. Kérem, látogasson el honlapunkra, ahol mindenről részletesen is tájékozódhat, keressen elérhetőségeinken.

Tuti menü