Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rendezvénytechnika - forgalmazás képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Rendezvénytechnika - forgalmazás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Rendezvénytechnika - forgalmazás
Keresés
Találatok száma - 11 db
Ágota Technic Audio Kft.

Ágota Technic Audio Kft.

Az Ágota Technic Audio Kft.-t, az egyik legsikeresebb audio eszközöket gyártó céget Magyarországon 1984-ben alapították, aminek a mai napig sikerült fennmaradnia. Mára elérte azt, hogy Magyarországon a legnagyobb gyártó cégként működhet.

Astro

Astro

A székesfehérvári Astro szaküzlet és webáruház rendezvénytechnikai, fény-, hang- és színpadtechnikai eszközöket forgalmaz. Termékkínálatukban megtalálhatóak LED, lézer lámpák, vezérlők, csatlakozók, állványok, hangfalak, diszkógömbök, erősítők, mikrofonok, fejhallgatók, zene- és fénykeverők. A forgalmazás mellett vállalják a technikai eszközök, kellékek beüzemelését és bérbe adását is. Profiljukba tartozik továbbá a rendezvényszervezés, vállalják különböző céges rendezvények, fesztiválok, koncertek, baráti és családi összejövetelek, konferenciák, ünnepélyek, falunapok, motoros találkozók lebonyolítását.

AVM Konferenciatechnika Kft.

AVM Konferenciatechnika Kft.

Az AVM Konferenciatechnika Kft. alapításától, 2000-től a magyar vetítéstechnikai piac vezető szereplője. Az elmúlt évek során cégünk folyamatos fejlődésének köszönhetően elnyertük több vezető gyártó cég képviseletét, hivatalos disztribúcióját, továbbá egyes gyártók termékeinek kizárólagos forgalmazási jogát. 250 négyzetméteres irodánkban és a legmodernebb berendezésekkel felszerelt bemutatótermünkben képzett mérnökeink, technikusaink állnak Partnereink rendelkezése.

BravoSincord Kft.

BravoSincord Kft.

A BravoSincord tevékenységei között kiemelt helyet foglal el a vizuáltechnikai üzletág. A legmodernebb konferenciatermi és vezérlőtermi megoldásoktól egészen a legújabb vizuál marketing és rendezvényt támogató látvány-eszközökig mindent megtalál: cégünk komoly tapasztalattal rendelkezik az oktatástechnika (interaktív tábla, vetítővászon, projektor, interaktív oktatástechnika, LCD TV, plazma TV), a rendezvénytechnika (hangtechnika, látványtechnika, dekorációs fal, living surface) a marketing vizualizáció és információs rendszerek (digital signage, interaktív információs pult, plazma fal, interaktív kirakat, maszkolt vetítés, touchscreen megoldások) területén. És a sor még nem teljes! Nézzen körül nálunk és amennyiben kérdése, megjegyzése van, keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

Interton Kft.

Interton Kft.

Az Interton Kft. 1990-es alapítása óta dinamikusan fejlődik. Fő tevékenységi köre részben a képviselt gyártók termékeinek forgalmazása, terméktámogatás biztosítása, részben audiovizuális rendszerek komplett tervezése és kivitelezése, valamint teremakusztikai tervezés és speciális, egyedi elektroakusztikai rendszerek gyártása. A legnagyobb hangsúlyt a kifogástalan minőségre, a nagy megbízhatóságra, a kiemelkedő szakmai, műszaki háttérre és a cégünk által biztosított átfogó és rugalmas szolgáltatásokra helyezzük. Ennek köszönhetően napjainkra az Interton Kft a magyarországi audiovizuális piac meghatározó vállalkozásává vált. Cégünk számos világhírű gyártó magyarországi képviseletét látja el. A sort a csaknem 80 éves múlttal rendelkező japán TOA gyártóval nyitottuk meg, amelyik döntően telepített rendszerekben alkalmazható hang és videotechnikai eszközöket, valamint intercom rendszereket gyárt. Később a professzionális hangtechnika területén bővítettük palettánkat az amerikai COMMUNITY céggel. A piaci trendek és a magyarországi piac kibővült igényeihez igazodva további gyártókkal kötöttünk képviseleti szerződést: QSC, TRANTEC, YAMAHA, EUROTRUSS, ARX, AUVITRAN, TAIDEN. A felsorolt gyártók mellett további cégek termékeit is forgalmazzuk, és palettánk folyamatosan bővül.

OnlineDJ Market

OnlineDJ Market

Online dj piactér, ahol bármikor összefuthatsz egy jó fogással, ha van egy kis apród! Főként használt dj eszközök, stúdiótechnika, hang- és fénytechnikai eszközök adás-vétele. Az OnlineDJ Market-en lehetőséged van egy úgynevezett IGÉNYLEADÁS funkciót használni, amennyiben regitsztrált tagja vagy az oldalunknak. Az igényleadás nagyon egyszerűen működik. Amennyiben használt terméket szeretnél vásárolni és nincs kedved végigböngészni többszáz, adott esetben többezer hírdetést, kattints az IGÉNYLEADÁS gombra.

Páko Kft.

Páko Kft.

Páko Kft. - 20 éve a szakmában. Professzionális DJ-, Lézer-, Fény- és Hangtechnika. dj eszközök, hangfalak, keverőpultok, végerősítők, led-es lámpák, színpadi világítás, fényeffektek, lézerek, füstgépek, hangszerek, stúdió eszközök, midi vezérlők, monitor ládák, mikrofonok, fejhallgatók, hangszórók, hangkártyák, dobszettek, traverzek, konferencia rendszerek, 100v-os hangsugárzók.

RCF Hangfalak

RCF Hangfalak

Az RCF (Radio Cine Furniture) 1949-es alapítása óta több évtizedes hagyományra tekint vissza. Gyártástechnológiában, gyártmányfejlesztésben élen jár, hangszórói, hangfalai és egyéb hangtechnikai gyártmányai legendásan hosszú életűek. A gyár szembehelyezkedik a piacon jelenlévő kommersz gyártókkal. 'A legkedvezőbb ár-teljesítmény viszonyt produkálni és hosszútávon kivívni vásárlóink, ügyfeleink elégedettségét, elismerését - ez a célunk.' Bátran nevezhetjük Európa legnagyobb hangszórógyártójának. Termékkínálatában hangszórókat, hangfalakat, crossovereket, hangtölcséreket, tweetereket és drivereket, mikrofonokat, mikroportokat, végerősítőkek, valamint igen jelentős 'Public Address' gyártmánycsoportot találunk. Utóbbi termékkategóriában az egyszerű termékektől kezdve a komplett rendszerekig terjed a kínálat repülőterek, szállodák, iskolák, vasút- és buszállomások, gyárak és középületek számára. A 70-es és 80-as évek növekedése révén az RCF egy időre megjelent a házi és az autó Hi-Fi területén is saját termékeivel. Nagyon komoly előrelépés volt a 90-es években, hogy gyártásba kerültek olyan komplett professzionális hangfalak, mint az azóta is rendkívül népszerű 'Monitor' család. Ez csak a kezdet volt, amelyet nagyon komoly sorozatok követtek. 1996-ban dobta piacra az RCF az 'ART' szériát, az aktív, műanyag házas hangfalcsaládot, amely azonnal újrapozícionálta a céget a piacon.

STUDIUM Konferenciatechnika Kft.

STUDIUM Konferenciatechnika Kft.

STUDIUM konferenciatechnika - korszerű prezentációs eszközök forgalmazása kiváló minőségben, megfizethető áron. Vizuáltechnikai eszközök - projektor, interaktív tábla, vetítővászon, flipchart tábla, lcd fali konzol, tervező tábla stb. - élvonalbeli gyártók kiemelkedő minőségű márkái. Arra törekszünk, hogy a különféle vásárlói igényekre egyedi, személyre szabott megoldást találjunk. Széles körű termékpalettát alakítottunk ki 10 éves tapasztalatunk és a vevői igények ismeretének birtokában. Vezető projektor márkák, valamint kiváló minőségű kanadai vetítővászon importőrként partnereink számára egyre szélesebb körben válunk ismertté. Az oktatásban egyre szélesebb körben terjedő interaktív táblák szállítójaként sikeresen szerepelünk pályázati tendereken. Hagyományos vetítéstechnikai eszközök - írásvetítő, diavetítő - mellett házimozi projektorok és szórakoztató elektronikai termékek forgalmazását is végezzük. Ügyfeleink között elsősorban oktatási intézmények, magániskolák, cégek, oktatási tevékenységet folytató továbbképző intézmények, szállodák, kórházak szerepelnek. Ugyanakkor termékeink megtalálhatók természetvédelmi területek látogatóközpontjaiban, templomokban vagy akár kulturális intézmények, múzeumok, képtárak előadótermeiben is.

Hirdetés
Színpadtechnika - Metallum Tech Kft

Színpadtechnika - Metallum Tech Kft

Cégünk munkatársai 1994 óta végzik tevékenységüket a fémszerkezet értékesítés területén. Ezen belül legjelentősebb szerepet tölt be a színpadok, színpadtechnikai alumínium traverzek, díszletvázak forgalmazása. Az általunk forgalmazott színpadelemek, traverzek és tetőszerkezetek alumíniumból készültek, ami garantálja, hogy az elemek könnyűek, ezáltal könnyen szállíthatóak. Az összeszerelésük is könnyen megoldható és rendelkeznek mindenféle tanúsítvánnyal, megfelelnek a biztonságtechnikai előírásoknak. Ha rendezvényt, koncertet, vagy más beltéri, vagy szabadtéri koncertet szervez válasszon termékeink közül. Ezen kívül rozsdamentes acél és alumíniumból készült termékek, lépcsők, korlátok forgalmazását is végezzük.

Zaj Csoport

Zaj Csoport

A Zaj Rendszerház Kft. alapító tagjai több mint 15 éve foglalkoznak hangosítással és látványtechnikával. Cégcsoportunk a fény-, hang- és látványtechnikai piac meghatározó résztvevőjévé vált fennállásának 15 évében. Köszönhetjük ezt szakmai hozzáértésünknek, egyedülálló megoldásainknak, ügyfélközpontú rugalmas kiszolgálásunknak. Filozófiánk: minden Ügyfelünket elképzelésének megfelelő rugalmas megoldásokkal szolgáljuk ki, legyen az egyszerű termékvásárlás, vagy integrált rendszerek szállítása és installálása. Cégünk, működésének első szakaszában, főleg DJ eszközök és szórakozóhelyek technikájának szállításával, valamint szervizelésével vált ismertté. Első boltunk a belvárosban található ZAJ DJ. Mai napig fontos számunkra, hogy a hazai DJ világ véleményformálóként tartja számon honlapunkat, a DJ Szövetséggel folyamatos az együttműködésünk. Mindig úttörők voltunk az informatikai megoldások terén, Internetes áruházunk első verzióját már 1997-ben használhatták látogatók. Mára az ország legismertebb szakmai honlapjává és legnagyobb Internetes áruházává vált. A kiskereskedelmi tevékenység menetközben nagykereskedelemmel is kiegészült, amelynek egyre bővülő hálózata mára az egész országra és a határainkon túlra is kiterjed.

Tuti menü