Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Színpad-, hang- és fénytechnikai cégek képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Színpad-, hang- és fénytechnikai cégek - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Színpad-, hang- és fénytechnikai cégek
Keresés
Találatok száma - 23 db
Aréna Show Kft.

Aréna Show Kft.

A cég fő profilja rendezvények szervezése és annak teljeskörű kiszolgálása. 2006 tavaszán alakult, nem előzmények nélkül. Tulajdonosa és alapítója Bíró Zoltán, aki a 90-es évek elejétől a Kortársak együttes tagjaként (szaxofonos) és szervezőjeként vált ismerté a szakmában. A zenekar megszünése után az Aréna Holding Kft. produkció managerként, folytatta zeneközeli munkásságát. Producerként saját lemezei (Montázs I-II.) és kuriózumok megvalósítója volt. (Sonja és a Sápadtarcúak, Waszlavik Gazember László stb.) Kecskeméten ' A ROCK HÁZA' néven üzemeltetett zenés ifjúsági klubbot, ahol egy évben, mint egy ötven zenekar, élő koncertekkel szórakoztatta a közönséget. Kreatív ötlet tulajdonosként, Magyarországon elsőként hozott létre különleges CD gyártást (nem kör alakú CD-k). Három évig piacvezetőként, szinte valamennyi a megjelenés után érdeklődő cég partnereként szélesítette ismeretségét.(OTP, SHELL, ZWACK,HP,ISM stb.) Az eszközpark fejlesztése a 2007-ben elindult technikai eszköz kereskedelemnek köszönhetően új lendületet kapott. Ma az eszközpark túlnyomó része 3 éven belüli beszerzésből származik.

Bálvány Kft.

Bálvány Kft.

A Bálvány Kft. 1995 óta biztosítja számos fesztivál és kulturális rendezvény technikai hátterét. Büszkén tekintünk vissza ügyfeleinkkel közös sikereinkre, és örömmel állunk elébe az új kihívásoknak. Köszönhetően a folyamatos fejlődésnek és a komoly szakmai háttérnek, elismerten a legmagasabb színvonalat képviseljük hazai és nemzetközi viszonylatban is. Innovatívságunkat bizonyítja az országban egyedülálló mobil faházas rendszerünk, vagy az a saját fejlesztésű, speciális mikrofonrendszer, melyet ma már a világ minden táján használnak és értékesítenek.

Becsák Audio Rendezvénytechnika

Becsák Audio Rendezvénytechnika

Több éve elsőként kezdtünk el foglalkozni, hangosítással, fénytechnikával, színpadtechnikával és színpadfedéssel. Az eltelt idő alatt az ország összes megyéjében dolgoztunk már. Minőségi szolgáltatást nyújtunk, elérhető áron azoknak, akik rendezvényük technikai lebonyolítását megbízható kezekben szeretnék tartani. Törekszünk megrendelőink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálására. Korszerű gyári alumínium (2mx1m)színpad elemekkel rendelkezünk. Színpadtechnikánk, bővíthető, átalakítható, változtatható. Tökéletesen alkalmas koncertek, táncbemutatók, gyermekműsorok , divatbemutatók lebonyolításához.Lehetőség van fix 30 cm és 50 cm illetve 90-150 cm között állítható magasságú színpadra.

Beklaar Kft.

Beklaar Kft.

A Beklaar Produkciós Iroda rendezvénytechnikai szolgáltatásait kínálja leendő megrendelői részére. Szolgáltatásaink, eszközeink a technika széles skáláját átölelik. Berendezéseink magas műszaki színvonalúak, esztétikus megjelenésűek. Magasan képzett és segítőkész szakembereinkre bátran építhet egy rendezvény csapatmunkájában.

Colossal Kft.

Colossal Kft.

A Colossal 1994-ben alakult meg, kezdetben még egyéni vállalkozásként, majd 2001-től korlátolt felelősségű társaságként működik. 2007-ben kinőttük belvárosi telephelyünket és átköltöztünk a Budafoki útra, ahol megfelelő méretű raktárt és irodát alakítottunk ki. A székhelyen kívül arculatot is váltottunk, elhagytuk logónkból a Sound-ot, jobban tükrözve ezzel a komplex szolgáltatási portfóliónkat. Cégünk akkori fő tevékenységi köre főleg üzleti- és közönségrendezvények teljes körű technikai kiszolgálása, beleértve az összes technikai elemmel kapcsolatos szolgáltatást, így hang-, fény-, színpad-, vizuál-, és kommunikációs technikát.

Crazy Show Dekor

Crazy Show Dekor

A Crazy Show Dekor 1998-tól áll megrendelőik szolgálatában, ami hang -fény , látványtechnika , rendezvénytechnika, színpad, fedés, színpad dekor , és lufidekoráció. Ez idő alatt a jelmondatunk csak megerősödött: Mindent a leggyorsabban, legjobban és legjobb áron. Az elmúlt években rengeteg sikeres rendezvény lebonyolítását oldottuk meg (az egyszerűbb play-back buliktól a több napos fesztiválokig) probléma nélkül. Mindenkori célunk, hogy tapasztalatunkkal, és minőségi eszközeinkkel a rendezvények szervezésével járó technikai gondokat levegyük megrendelőink válláról, és minden igényüknek megfeleljünk. Minden elképzelést valóra váltunk legyen az a színpad, vagy háttér , terem vagy szabadtér , diszkó vagy élő koncert. Minden évben jelentős anyagi ráfordítással elértük, hogy minden igényt kielégítő technikával álljunk a rendelkezésére. Ezt mi sem igazolja jobban, mint az elmúlt években egyre több felkérés egyre nagyobb távolságokból. Állandó résztvevői vagyunk az abádszalóki nyár rendezvénysorozatnak, a nagyiváni , kunhegyesi és tiszafüredi rendezvényeknek ,de voltunk: Tokaj, Miskolc, Karcag, Kunmadaras, Debrecen, Nyíregyháza és Budapest városokban.

Dreampower Rendezvénytechnika Kft.

Dreampower Rendezvénytechnika Kft.

Közel 10 éve foglalkozunk rendezvénytechnikával. Fő profilunk a színpadtechnika, színpadfedés és fénytechnika, de emellett foglalkozunk hangtechnika, rendezvénysátrak és vetítéstechnika bérbeadásával, üzemeltetésével is. Az ország teljes területén és külföldön is folyamatosan jelen vagyunk. A tervezéstől a végső megvalósításig segítséget nyújtunk rendezvényszervezők számára. Minden esetben rövid időn belül elkészítjük személyre szabott, egyedi ajánlatunkat, melyben figyelembe vesszük anyagi lehetőségeit és rugalmasan alkalmazkodunk a technikai elképzelésekhez. Tudjuk, hogy kiváló saját berendezéseink, valamint profi szaktudásunk és pozitív, segítőkész hozzáállásunk is szükségesek a sikerhez. Minőségi szolgáltatást nyújtunk, elérhető áron azok számára, akik rendezvényük technikai lebonyolítását megbízható kezekben szeretnék tartani. Törekszünk megrendelőink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálására. Ha rendezvényének teljes technikai kivitelezését ránk bízza, vagy visszatérő partnerünk, jelentős kedvezményekkel kedveskedünk Önnek. Kiváló partnereinknek köszönhetően a különleges problémák megoldása sem okoz akadályt.

Erlatech Stage kft

Erlatech Stage kft

Cégünk hang és fénytechnikai divíziója az elektronika és a clubok területein keresi a megoldandó feladatokat. Vállaljuk disco-k, clubok, pub-ok, éttermek, bevásárló központok, üzlethelyiségek, fix hangtechnika installálását, bérbeadását, kiépítését. Hangrendszereink, videó rendszereink, és fénytechnikai rendszereink az ország egész területein végzik munkájukat ügyfeleink legnagyobb megelégedésére. Szakembereink felkészültségének köszönhetően, szaktanácsadással is állunk Tisztelt megrendelőink rendelkezésére. Vállaljuk továbbá egyedi látványelemek tervezését és kivitelezését, amelyek a mai kor számára elengedhetetlenek. Vállaljuk vezeték nélküli kép és hangátviteli feladatok megoldását, szerelését. Cégünk az ipari elektronika területén kutató, fejlesztő tevékenységet folytat azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ügyfeleink számára a legkorszerűbb műszaki megoldásokat kínálhassuk és a 15 éves tapasztalattal a hátunk mögött minden igényt kielégíthessünk. Ennek köszönhetően a referenciáink között található Budapest több komoly szórakozó helye is.

EventPro Kft.

EventPro Kft.

Tervezéstől a kivitelezésig Alapvető; célunk, hogy rendezvényszervező ügyfeleink részére megbízható, rugalmas technikai hátteret biztosítsunk. Segítségére leszünk olyan rendezvénytechnikai koncepció kialakításában, mely ügyfele márkáját középpontba helyezi, a rendezvény üzenetét emlékezetessé teszi. Elsősorban üzleti rendezvények teljes körű kiszolgálását tekintjük feladatunknak, de számíthat ránk fesztiválok, egyéb közönségrendezvények kivitelezésénél.

Hirdetés
GEM Kft

GEM Kft

Ön kiváló rendezvény forgatókönyv író, rendezvényszervező, és házigazda, de mi az amitől mégis a rendezvény-szervezés során folyamatosan úgy érzi, feszült és ingerült : - mert nem maradt ideje tengernyi beszállító fogadására, ellenőrzésére és irányítására - mert nem maradt energiája a hatósági és egyéb engedélyek határidőre történő beszerzésére. Nehezen viseli az ezzel járó bürokráciát ?! - mert nem maradt ideje felkészülni a technikai kérdések megvitatására - nem igazodik ki az árajánlatok tételeinek sokaságában - nem áll módjában a műszaki tartalmak ellenőrzése és értékelése - nem tudja kihez forduljon bizalommal Elege van abból, hogy mindent önnek kell intéznie egyedül és sokszor nem halad előre? Ön akkor aludhat nyugodtan, ha mindezeket egy , csak egy, kizárólag egy emberrel kell megosztania!!!

HJ Sound  hang- és fénytechnika

HJ Sound hang- és fénytechnika

Cégünk 2002 óta foglalkozik koncertek, rendezvények hangosításával és világításával. Technikai parkunk folyamatos fejlesztésével egyre nagyobb kihívásoknak tudunk megfelelni, amivel a megelégedett megrendelők táborát gyarapítjuk. Megbízható munkánkat bizonyítja, hogy évről évre egyre több rendezvény hangosítását látjuk el, mind új, mind visszatérő megrendelőkkel. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Jászság legnagyobb rendezvényét a Jász világtalálkozót 2011- ben már harmadik éve mi hangosíthattuk. Szolgáltatásunk egyik ismérve, hogy az elmúlt évek során több mint egy tucat a hazai pop és rock életnek un. Sztár zenekarával volt szerencsénk együtt dolgozni, mely élő koncertek során rengeteg szakmai tapasztalatra tettünk szert. Munkánk során az egyik legfontosabb szempont a fellépő művészek, ill. szervezők igényeinek, kívánságainak maradéktalan teljesítése. A közönség felhőtlen szórakozását csak akkor tudják biztosítani az előadók, ha ők maguk is teljes körű kiszolgálást élvezhetnek.

Kántor Elektronic

Kántor Elektronic

A Kántor Elektronic professzionális Hang-, és fénytechnika valamint színpadtechnikával foglalkozó üzletágának alapjait közel 10 éve tettük le, akkor még külön utakon járva. Az évek során több személyi, és szervezeti átalakulás után, 2006-ban a Kántor Elektronic-al közösen, mint hang, és fénytechnika iránt elkötelezett szakemberek létrehoztunk egy közös vállalkozást, mely immár Európai színvonalú felszereléssel ki tudja elégíteni akár a kis zártkörű rendezvények technikai igényeit, és közepes, nagyobb méretű koncertek, rendezvények teljes lebonyolítását is. Szakképzett technikusi háttérrel kínálunk minőségi szolgáltatást korrekt áron azoknak, akik rendezvényük technikai lebonyolítását megbízható biztos kezekben szeretnék tudni, legyen az divatbemutató, klubhangosítás, koncert, vagy bármilyen szabadtéri rendezvény ahol jó minőségű hangtechnikára, vagy látványos fénytechnikára van szükség. Referenciákkal rendelkezünk továbbá fixen installált hang és fénytechnikai rendszerek kiépítésében is, az elmúlt években sok szórakozóhely, étterem, bár komplett technikai kivitelezése fűződik szakembereink nevéhez. Mindig a környezetnek megfelelő, optimalizált, kreatív megoldásokkal nyújtunk a hely színvonalának megfelelő installációkat.

Lajter Light Kft.

Lajter Light Kft.

A Lajter Light egy 1993-ban alakult vállalkozás, mely a kezdeti időkben divatbemutatók és koncertek világításával foglalkozott. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az elmúlt 18 év alatt elértük, hogy mára az ország egyik legnagyobb rendezvény technikai szolgáltató cége lettünk. Célunk komplett szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek, így a fénytechnikai szolgáltatás mellé most már a hangtechnika, színpad technika és színpadi fedés, erősáramú rendszer kiépítése, valamint a látványtervezés is párosul. Az évi 300 rendezvény sikeres lebonyolítása mellett legfőbb feladatunk technikai berendezéseink állandó fejlesztése, illetve új rendszerek alkalmazása. Ennek köszönhetően elértük, hogy a Lajter Light kizárólag a világ vezető termékeivel dolgozzon, és ez az előny, illetve szakembereink tapasztalata, és technikusaink hozzáértése a biztosíték, az általunk elvállalt rendezvények magas színvonalú, problémamentes lebonyolítására. Az elmúlt évek alatt így természetesen cégünk főbb profilja is megváltozott, így tevékenységi körünk mára az alábbi rendezvény típusokra bővült: céges rendezvények, divat és árú bemutatók, családi napok, gála vacsorák, kongresszusok, sajtófogadások, kiállítások, sport rendezvények, koncertek, fesztiválok, partyk. 2010-től cégformánk Egyéni Cégből, Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult, illetve technikai eszközparkunk bővült.

Leon Kft.

Leon Kft.

Teljes körű rendezvénytechnikai tervezés és kivitelezés, hang,- fény- és színpadtechnikai alapelemek. A Leon Szolgáltató Kft. hang-, fény-, színpad-, és vizuáltechnikai elemek bérbeadásával, szállításával és üzemeltetésével, illetve ideiglenes elektromos hálózatok tervezésével és kiépítésével foglalkozik.

Masztodon Kft.

Masztodon Kft.

A Masztodon Kft. 1995. óta van jelen a hazai rendezvényszervezés piacán. Teljes körű tevékenységünkkel olyan egyedi, komplex megoldásokat kínálunk, amelyek a megrendelők számára, magas színvonalon megvalósult, különleges, kellemes emlékként rögzülnek. A koncepció kidolgozásától a megvalósításig a gyors és hatékony kommunikáció professzionális szervezéssel párosul. Célunk, hogy megrendelőink és meghívott kedves vendégei szolgáltatások helyett emlékezetes élményekkel gazdagodjanak és szívesen gondoljanak vissza a kellemes estére.

Mohai Audio Kft

Mohai Audio Kft

Cégünk 2001 óta foglalkozik professzionális színpadi produkciók technikai lebonyolításával. Kezdetben csak hangosítással indultunk, de az évek során a felgyülemlett tapasztalatok és igények alapján fokozatosan bővült a profil fény- és látványtechnika, színpad illetve színpadfedés irányába. Mára már lehetővé vált, hogy egy rendezvényhez szükséges összes technikai eszközt és szolgáltatást saját eszközparkunkkal biztosítani tudjunk, nagyban megkönnyítve ezzel megrendelőink teendőit. Stábunk megfelelő rutinnal és szakképzettséggel rendelkező, felsőfokú zenei és műszaki háttérrel is rendelkező fiatalokból áll. Fontosnak tartjuk hogy az általunk végzett munka művészi színvonalon történjék. Szükséges, de nem elégséges feltétele rendezvényeink lebonyolításának, hogy a lehető legjobb technikai berendezésekkel álljunk az önök rendelkezésére, különös figyelmet igyekszünk fordítani az üzemeltetés minőségére, garantálva ezzel megrendelőink megelégedését. Reméljük, hogy a jövőben lesz alkalmunk a közös munkára!

Nemes Hangtechnika

Nemes Hangtechnika

Soproni székhelyű vállalkozásunk 1999-ben alakult. A legkülönbözőbb jellegű rendezvényekre biztosítunk színpadtechnikai berendezéseket és egyéb kiegészítő szolgáltatásokat immár több mint 10 éve. Célunk a kezdetektől fogva az volt, hogy egy rendezvény komplett lebonyolítását meg tudjuk valósítani, a legkisebb fogadásoktól a legnagyobb fesztiválokig saját tulajdonban lévő eszközparkkal. A visszafordított tőke, a megrendelőink felé nyújtott korrekt kivitelezés, a lendületes csapat technikai hozzáértése meghozta a várt eredményt, de nincs megállás, a fejlesztések folyamatosak, megrendelőink teljes megelégedettségére. Nemes hangtechnikai vállalkozás, az Ön megbízható technikai lebonyolítója!

Tuti menü