Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tolmácstechnika képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Tolmácstechnika - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Tolmácstechnika
Keresés
Találatok száma - 6 db
AV Play Tolmácstechnika

AV Play Tolmácstechnika

Nemzetközi konferenciákon a tolmácstechnika hidat alkot az előadók és a résztvevők között. Cégünk az Európában legkedveltebb és széles körben elfogadott Bosch Integrus tolmácstechnikai rendszert biztosítja megrendelőinek. A legújabb technológiának köszönhetően torzításmentes tiszta jelátvitel által kiválóan érthető minden szó. Tolmácstechnikai rendszerünk kiváló kiegészítője lehet a delegátusi mikrofonlánc. További szolgáltatásaink: konferenciatechnika, tolmácstechnika, professzionális rendezvénytechnika, hangtechnika, vetítéstechnika.

AV-Control Kft - tolmácstechnika

AV-Control Kft - tolmácstechnika

Felhasználható nemzetközi konferenciákon, ahol több nyelvet használnak. A résztvevők számára lehetőséget biztosít, hogy a szinkrontolmácsok által lefordított, számukra érthető nyelven kövessék a tanácskozás lefolyását. A tolmácsolás az ülésterembe kerül sugárzásra, a résztvevők kiválaszthatják a megfelelő nyelvet, melyet a fülhallgatóban hallanak.

Brill Tolmácstechnika

Brill Tolmácstechnika

Az EU csatlakozás után Magyarországon egyre több nemzetközi konferenciát, szemináriumot rendeznek. Bár manapság az angol nyelvtudás fontosságát mindenki elismeri, a gyakorlatban ilyen esetben mégis szinte minden alkalommal szükség van tolmácsolásra. Ehhez a kiemelkedő nyelvtudású tolmácsokon kívül a technikai háttér magas színvonala is elkerülhetetlen. A tolmácsok számára a megfelelő munkakörülmények biztosítása (hangszigetelt, jól szellőző, kényelmes munkahely), a technikailag és esztétikailag megfelelő eszközök (vevők és fülhallgatók) és a minőségi hangzás segít a nyelvi nehézségek áthidalásában. Tolmácsfülkéink megfelelnek a fenti kívánalmaknak és az ISO által támasztott követelményeknek.

CRN Magyarország Kft.

CRN Magyarország Kft.

Cégünk, mint a Congress Rental Network tagja, a Philips és Bosch legkorszerűbb digitális, analóg infra tolmács- és konferencia rendszereinek, hangosító rendszereinek és egyéb audiovizuális eszközeinek kölcsönzésével, rendszerek tervezésével és értékesítésével foglalkozik. A kölcsönzés terén Magyarországon kizárólagos joggal képviseli a CRN hálózatot.

DCN Tolmácstechnika

DCN Tolmácstechnika

A Tolmácstechnika területén, a fejlett digitális technológiának köszönhetően kitűnik kiváló hangminőségével a versenytársak közül. Tolmácsrendszerünk a tolmácsok munkáját is megkönnyíti. Nem csak a fordított szöveg, hanem a fordítandó anyag is jól érthető, a tolmácsgép tiszta hangzást biztosít, a pultok kezelhetősége egyszerű, és kényelmes. Szakembereink képesek a különböző helyszíneken is úgy használni a tolmácsrendszert, hogy az a legtökéletesebben működjön, így nem kell attól tartania, hogy esetleg valamilyen zavaró tényező ellehetetleníti a rendezvény tökéletes kivitelezését. A BOSCH Tolmácsgép, akárcsak a cég egyéb berendezései a legújabbak közé tartoznak, akárcsak az EU-szabványos tolmácsfülkék és kiegészítők is. A tolmácstechnika területén az elmúlt időszakban igen nagy technológiai fejlődés következett be. A régebbi típusú tolmácsrendszerek már nem képesek a tolmácstechnikával szemben támasztott követelmények maximális kielégítésére. A BOSCH Integrus tolmácsrendszer már a legmodernebb jelátvitellel rendelkezik, a digitális technológiának köszönhetően a tolmácsgép a tolmácsrendszer központjától egy tökéletesen tiszta, zavarmentes jelet kap, így a résztvevők egy igen jó minőségű hangot kapnak. A tolmácsrendszer megbízható működését a BOSCH márka garantálja. A piacon rengeteg régi típusú esetenként 10 évesnél régebbi tolmácsrendszer érhető el.

El-Vision Kft.

El-Vision Kft.

Az El-Vision Kft. rendezvénytechnikai kivitelezésére van szakosodva, igény szerint konferenciákat estélyeket, meetingeket és egyéb rendezvényeket is kiszolgálunk. A rendezvénytechnikai háttér magas színvonalát szakképzett kollégák biztosítják. Rendezvényeinken saját hossteseink, valamint szerződött tolmácsaink is rendelkezésre állnak. A rendezvénytechnikai felkészültségünk megtekinthető a referencia képekben és videókban.

Tuti menü