Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Videó és Film - rendezvénytehnika képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Videó és Film - rendezvénytehnika - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Videó és Film - rendezvénytehnika
Keresés
Találatok száma - 5 db
4M-Média Kft

4M-Média Kft

Minőségi Multi-Média-Megoldások Akár így is kibonthatjuk cégünk nevéből a 4M-et. Alapvetően televíziós szakemberek alkotják a gárdát, akik híradós és magazinos tudósításokat gyártanak, immáron egy évtizede. A megrendelőink között a Magyar Televízió, a Duna Televízió, a Sport TV valamint helyi TV-k egyaránt megtalálhatók. A televíziós megrendelések mellett a civil élet szereplői által adott megbízásokat teljesítjük. Ezek lehetnek reklámok, PR és image filmek vagy különböző események rögzítése. Uniós projektekhez készítünk filmeket, DVD-ket. Ha pedig nem tudunk mit kezdeni a kevés szabadidőnkkel, akkor saját terveinket próbáljuk valóra váltani, vagy pedig az életről alkotott véleményünket öntjük képbe. 2008 óta a Sony HD kameráit használjuk, Apple utómunka-állomásokon FinalCutPro szoftvercsomaggal készítjük el a lehető legjobb minőségű munkáinkat.

BK Studio

BK Studio

Videó felvétel készítés: keresztelő, ballagás, születésnapi köszöntő, családi összejövetel, céges rendezvény, szakmai napok, kiállítások, konferencia megörökítése, több kamerával. Igény szerinti formátumban és adathordozón. Vállaljuk esküvői fotó, esküvői videó (dvd) készítését, szertartások hangosítását, rendezvényszervezést, rendezvényeken hang és fénytechnika kiszolgálását, bérbeadását.

Dream Street Filmstúdió

Dream Street Filmstúdió

A Dream Street Filmstúdió napjaink egyik legismertebb fiatal filmes társulata. Nemzetközi hírünk játékfilmjeink mellett köszönhető annak a céltudatos egyedi munkamorálnak, amit tagjaink bármilyen megrendelés során tanusítanak, legyen az esküvő, vagy digitalizálás... Ne hagyja veszni a lehetőséget, és tegye a pillanatot maradandóvá velünk! Kellemes kikapcsolódást kívánunk!

M-Média System

M-Média System

Mi nem egyszerűen fotót és videót készítünk. A Megrendelő rendelkezésére bocsátjuk több éves - a szakmában szervett - szaktudásunkat, hosszú évekre visszanyúló külföldi és belföldi tapasztalatokkal rendelkező kollégáinkat, ötleteinket és tapasztalatainkat, majd 100%-osan Rá koncentrálva és Vele együttműködve valósul meg a személyre szabott professzionális minőségű fotó, illetve videó. Nagy figyelmet fordítunk az előkészületekre, hogy a végeredmény valóban profi legyen, épp ezért minden megrendelés előtt kollégánk személyes találkozó keretében egyezteti a részleteket a Megrendelővel. Cégünk honlapját böngészve Ön is meggyőződhet arról, hogy miért érdemes velünk dolgoznia, legyen szó akár esküvői videó készítésről, esküvő fotózásról, erotikus fotózásról, gyermekfotózásról, vagy babafotózásról, egyéb szolgáltatásainkról.

Mafilmrent Kft.

Mafilmrent Kft.

Kamera-mozgató berendezések, ARRI lámpák, filmtechnikai berendezések, filmkamerák, világítástechnikai berendezések, filmes lámpák kölcsönzésével megfelelő technikai hátteret tud a film elkészítéséhez teremteni, mindezt a legolcsóbban. Mérlegelve azt a tényt, hogy a hétvégi és munkaszüneti napokon végzett forgatások, egyébként is jelentős többlet költségeket okoznak Megrendelőinknél, ezért cégünk az alábbiak szerint igyekszik enyhíteni ezen a gondon: Amennyiben a Megrendelő a bérelt eszközöket a munkaszüneti napot megelőző délután 15 óra után veszi át raktárunkban és az ezt követő első munkanapon délelőtt 10 óráig visszaszállítja, abban az esetben 1 napos bérleti díjat kell fizetni. ''06.10.01. A Mafilmrent Kft. 1990.01.01-én alakult. Tevékenységi köre: Filmforgatáshoz szükséges berendezések kölcsönzésével foglalkozunk. Filmkamera Világítástechnikai berendezések, ARRI és egyéb lámpa kamera-mozgató berendezés Légifelvételekhez Helikopter modell (DV és super 16 kamerával) áramfejlesztő kameraautó filmtechnikai eszközök tehergépjárművek valamint a filmfelvételekhez szükséges anyagok eladásával és technikai személyzet (Világosítók, Fahrt mesterek, Gépkezelők)

Tuti menü