Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vizualtechnikai cégek képes leírás - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu
részletek »

Vizualtechnikai cégek - Rendezvénytechnika - cégek, eszközök bemutatása.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rendezvenytechnika.tlap.hu » Vizualtechnikai cégek
Keresés
Találatok száma - 6 db
AV Control Kft.

AV Control Kft.

Az utóbbi néhány évben a rendezvénytechnikai piacon óriási technikai robbanás történt. Az AV Control-t ez nem érte váratlanul: eszközparkunk folyamatos fejlesztésének eredményeképp egyre magasabb technikai színvonalú rendezvények létrehozásában veszünk részt. Eszközeink bérbe adásakor az esemény jellegét figyelembe véve ügyfeleinkkel közösen találjuk ki, hogy mely eszközeink segítik legjobban a rendezvényt, és a választott technológiai rendszereket, a szükséges személyzettel együtt bocsátjuk a szervezők rendelkezésére.

Avdesign

Avdesign

Különféle kiállításokon, esetleges konferenciákon, tárgyalásokon, vagy egy általános rendezvényen is a fontos a jó láthatóság, a figyelemfelkeltés. Ezen esetekre szolgál a projektorok kölcsönzése, mely egy tovább képzésen is fontos szerepet játszik ugyan úgy, mint egy esküvőn. Ezen felül még led falakt is bérbe lehet venni az Avdesign-tól. A cég több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és megbízható technikával dolgoznak. Bárki számára szívesen állnak rendelkezésre, kedvező árakon.

Mikropo Kft.

Mikropo Kft.

A Mikropo Vizuáltechnika bérlési és rendezvénytechnikai szolgáltatásokat is nyújt ügyfelei részére, és több mint 15 éve egyike Magyarország piacvezető videorental cégeinek. Fő profilunk a videókivetités, de alkalmazkodva a jelenlegi piaci elvárásokhoz, természetesen egy rendezvény kapcsán a hang- illetve fénytechnikát, tolmácstechnikát is biztosítani tudjuk. Így az egész rendezvénytechnika egy kézben összpontosulhat, ami a megrendelő számára előnyt jelent. Saját tulajdonú eszközparkunk fontos része a több, mint 200 m2 LED fal (aktív fal), amely nagy fényerejének köszönhetően jól használható a kül- és beltéri események látványos megjelenítésére.

Projektorok a kiváló prezentációért

Projektorok a kiváló prezentációért

Mekka Interaktív Kft. jóvoltából széles választékban találhat az érdeklődő projektorokat. Minden kivetítőhöz kiegészítők is jelen vannak a kínálatban. A termékek megvásárolhatóak, továbbá bérbe is vehetőek a cégtől. A projektorok cégek, iskolák vagy magánszemélyek számára prezentációs célra, valamint oktatás szempontjából is kiválók, és egy-egy rendezvénynél elengedhetetlen kellék a megfelelő kivetítés és látvány érdekében. Kedvező áron kínálják a termékeket. A cég szervizeléssel is foglalkozik, amennyiben meghibásodást észlel az érdeklődő.

Visualpower Kft.

Visualpower Kft.

Cégünk elsősorban saját tulajdonú, nagyfelületű, kül- és beltéri kivetítők, projektorok, videófalak, videó- és hangtechnikai eszközök bérbeadásával, illetve az ezekhez kapcsolódó vizuál- és videótechnikai szolgáltatások lebonyolításával foglalkozik. Másodsorban értékesítéssel. A fentiek mellett kiegészítő szolgáltatásként - szakmai partnereink segítségével - vállaljuk rendezvények teljes körű technikai lebonyolítását, akár külföldre is. A belföldi és nemzetközi piacon végzett széleskörű tevékenységünk közel 15 éves szakmai múltra tekint vissza, melynek köszönhetően a Visualpower Kft. hazánkban a vizuáltechnikai eszközökhöz kapcsolódó szolgáltatásokban piacvezető. Több százmillió forint értékű, saját tulajdonú és üzemeltetésünkben lévő, professzionális eszközparkunk, valamint partnercégeink révén számos társadalmi, kulturális és sportesemény - konferencia, koncert, kiállítás, bál, bemutató, közgyűlés, fogadás, televízióműsor, road show ... - technikai kiszolgálását végeztük el. Termékskálánkat nem márkaspecifikusan, hanem a követelmények, illetve a műszaki paraméterek függvényében, a felhasználói igények figyelembevételével állítjuk össze és folyamatosan korszerűsítjük.

Vizuál Tipp Kft.

Vizuál Tipp Kft.

Vállalkozásunk 10 évvel ezelőtt TV-s produkciók, referenciafilmek, reklámspotok készítésével indult és szerzett jó hírnevet magának. Ám tíz év nagy idő! Ez alatt viharos gyorsasággal változott a világ, s olyan új ágai jöttek létre a kommunikációnak, amelyekre akkor még nem is gondoltunk. Multimédia, vizuáltechnikai csodák, számítógépes animációk és sorolhatnánk. Ezek egyben új- és új kihívást is jelentettek számunkra, melyeknek meg kellett felelnünk, s meg kellett jelenniük kínálatunkban. És persze mindezt új beruházásokkal is követnünk kellett: az írásvetítők, vetítővásznak mellé felsorakoztattuk a korszerűségben verhetetlen projektorokat, LED falakat, az egyre nagyobb tudású számítógépeket. Követve az elvárásokat és a digitális átállást 2012 év eleje óta Full HD videotechnikával dolgozunk. Az eltelt idő alatt a régió legnagyob, saját tulajdonú, professzionális eszközparkkal rendelkező vizuáltechnikai cégévé nőttük ki magunkat. Mára már ott tartunk, hogy egy nagy létszámú rendezvényt (koncert, kiállítás stb.) ugyanolyan rutinnal, szakszerűséggel, mindent kielégítő technikai színvonalon tudunk megrendezni, mint egy kisebb, de magas minőségi szolgáltatást elváró kongresszust.

Tuti menü